Kuruluş Osman Olof Kimdir, Tarihte Var mı? Osman Bey'in Yeni Düşmanı Olof'u Kim Oynuyor?

atv'nin reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman'da Olof karakteri merak ediliyor. Osman Bey'in azılı düşmanı olan Olof karakterini başarılı oyuncu Nihat Altınkaya canlandırıyor. Peki Kuruluş Osman Olof kimdir, tarihte var mı?

Kuruluş Osman dizisinde Olof karakteri izleyenlerin merak konusu olmaya devam ediyor. Dizinin yeni sezonunda ortaya çıkan Olof, Osman Bey'in azılı düşmanı olarak göze çarpıyor. Pagan inancına sahip olan ve dış görünüşüyle herkese korku salan Olof Konstantinopolis'te yaşayan ünlü bir komutandır. Peki Kuruluş Osman Olof'u kim oynuyor? Olof Nasıl öldü? İşte detaylar...

KURULUŞ OSMAN OLOF KİMDİR?

Bozdağ Film yapımcılığında gerçekleşen ve yönetmenliğini Ahmet Yılmaz'ın yaptığı Kuruluş Osman dizisinde Burak Özçivit Osman Bey karakteriyle başrolü oynarken Malhun Hatun, Bala Hatun, Öktem Bey ve Turgut Bey gibi karakterler de dizinin aksiyon dolu sahnelerinde göze çarpıyor.

Yeni sezonda da fırtına gibi esen Kuruluş Osman'da yeni oyuncu Nihat Altınkaya oldu. Son olarak Teşkilat dizisinde rol alan Nihat Altınkaya Kuruluş Osman'da Olof ile yer aldı.

Kuruluş Osman Olof Kimdir, Tarihte Var mı? Osman Bey'in Yeni Düşmanı Olof'u Kim Oynuyor?

Tarihte Olof kimdir sorusu da gündem oldu. Ancak Olof karakaterinin tarihte olup olmadığına dair bir bilgi bulunmuyor.

NİHAT ALTINKAYA KİMDİR?

28 Eylül 1979 yılında Karabük'te dünyaya gelen Nihat Altınkaya, Rizeli bir ailenin çocuğudur. İlk, orta ve lise eğitimini Karabük'te aşan oyuncu, Karabük Demir Çelik Lisesi ve Ankara Emlak Bankası Spor Kulübü'nde 2 yıl profesyonel voleybol oynamıştır. 17 yaşında yaşadığı sakatlık sebebiyle voleybolu bırakmıştır. İstanbul'da boks eğitimi alan Nihat Altınkaya, Fenerbahçe'nin boks şubesinde sporculuk yaptı. Yolda yürürken keşfedilen ve önce modellik daha sonra da oyunculuk yapmaya başlayan Altınkaya, evli ve 2 kız babasıdır. Ünlü oyuncu, Söz, Teşkilat, Yaprak Dökümü, Yüksek Sosyete, Unutulmaz ve Tozlu Yollar gibi yapımlarda rol aldı.

OYNADIĞI DİZİLER

Binbir Gece

Menekşe ile Halil

Kurtlar Vadisi Pusu

Dudaktan Kalbe

Yaprak Dökümü

Kahramanlar

Unutulmaz

Tozlu Yollar

Karadayı

Kara Para Aşk

Medcezir

Kara Ekmek

Yüksek Sosyete

Söz

elemi Bırakma

Teşkilat

Kuruluş Osman Olof Kimdir, Tarihte Var mı? Osman Bey'in Yeni Düşmanı Olof'u Kim Oynuyor? ile ilgili etiketler Kuruluş Osman
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.