Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Mesut'un peşindekiler kim? Rıza Baba'nın ekibi olayı çözebilecek mi?

Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Arka Sokaklar kadrosuna yeniden dahil olan Şevket Çoruh yeni bölüm sahneleri ile dikkat çekti. Mesut'un peşindekiler kim? Rıza Baba'nın ekibi olayı çözebilecek mi? İşte fragmandan yansıyanlar...

Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar Mesut karakterinin yeniden diziye dahil olması ile güç kazandı. Dizide Rıza Baba, MİT tarafından ulaştırılan bir fotoğrafta Mesut'u gördü ve Mesut'un hayatta olduğunu öğrendi. Mesut Komiser, gizemli bir şekilde geri döndü ve kimseye kim olduğunu açıklamadı. Dizinin ilerleyen bölümlerinde Mesut Komiser'in dönüşünün sebebi ve kimlerden saklandığı ortaya çıkacak.

DÖNÜŞÜ NEDEN ÖNEMLİ?

Mesut Komiser, Arka Sokaklar'ın en sevilen karakterlerinden biridir. 17 sezon boyunca diziye damgasını vurmuştur. Hayranları tarafından özlenen Mesut Komiser'in dönüşü, Arka Sokaklar'a büyük bir heyecan katmıştır.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Mesut'un peşindekiler kim? Rıza Baba'nın ekibi olayı çözebilecek mi? ile ilgili etiketler Arka Sokaklar Kanal D Şevket Çoruh
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.