Kuruluş Osman 55. bölüm fragmanı

Kuruluş Osman 55. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 14 Nisan akşamı yayınlanan Kuruluş Osman 54. son bölüm sonrası dizinin takipçileri Kuruluş Osman 55. bölüm fragmanı izlemek için harekete geçti. Burak Özçivit'in Amcası Dündar Bey'i nasıl öldürdüğüyle ilgili araştırmalar da devam ediyor.

ATV ekranlarında devam eden ve bu akşam 54. son bölümü ile ekrana gelen Kuruluş Osmanın başrolünde Burak Özçivit rol alıyor. Dizinin sıkı takipçileri Kuruluş Osman 55. bölüm fragmanı izlemek için de sosyal medya hesaplarına akın etmiş durumda. Heyecanın ve entrikanın bitmediği Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

''Kurulan bir oyun ne kadar kolaysa o kadar zor bozulur...''

Kuruluş Osman 54.bölüm fragmanı izle: Kuruluş Osman yeni bölümde Dündar Bey’in ihaneti affedilmiyor!

DÜNDAR BEY HER ŞEYİ İTİRAF EDİYOR

Kurduğu oyunla Dündar Bey'in İnegöl Kalesi'nden kaçarak kendisine gelmesini sağlayan Osman Bey, amcasını obaya getirir. Dündar Bey'i Papa'nın ajanları Süleyman ve Melik'le yüzleştiren ve ihanetlerini tek tek itiraf ettiren Osman Bey, hainin cezasının tez elden verilmesine hükmeder.

KURULUŞ OSMAN 55. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Kuruluş Osman 55. bölüm fragmanı ile ilgili etiketler Kuruluş Osman kuruluş osman 55. bölüm fragmanı kuruluş osman yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.