Kuaförüm Sensin 5 Ağustos günün birincisi kim oldu?

Kuaförüm Sensin 5 Ağustos günün birincisi kim oldu? Merakla izlenen Kuaförüm Sensin yarışmasının 5 ağustos günü birincisi kim olduğunu sizin için araştırdık. Kuaförüm Sensin 5 Ağustos günün birincisi kim oldu?

Kuaförüm Sensin 5 Ağustos günün birincisi kim oldu? Show TV'nin sevilen yarışma programı Kuaförüm Sensin yarışmasında bugün yine kıyasıya bir mücadele bizi bekliyor. Jüri koltuğunda Türk Sanat Müziği’nin Diva’sı Bülent Ersoy, moda dünyasının önemli isimlerinden Işıl Reçber ve Türkiye’nin en iyi makyaj artistlerinden Seçkin Süngüç’ün jüri koltuğunda oturduğu Kuaförüm Sensin’de günün birincisini sizin için araştırdık.

Kuaförüm Sensin 5 Ağustos günün birincisi kim oldu?

KUAFÖRÜM SENSİN 5 AĞUSTOS GÜNÜN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Kuaförüm Sensin’de birbirinden yetenekli usta kuaförler ve makyözler, hem zamanla yarışıyor hem de zorlu modellerini, en iyi saç ve makyaj için ikna etmeye çalışıyor. Kuaförüm Sensin 5 Ağustos günün birincisi 19 puan alarak Tayfun,  Serap ve Çiğdem oldu.

KUAFÖRÜM SENSİN 5 AĞUSTOS PUAN TABLOSU

Aytekin/ Dilek/ Banu : 13

Engin/ Koray/ Özlem : 13

Kaan/ Ece/ Gizem : 14

Tayfun/ Serap/ Çiğdem : 19

Kuaförüm Sensin 5 Ağustos günün birincisi kim oldu? ile ilgili etiketler 5 Ağustos kuaförüm sensin günün birincisi kim oldu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.