Koronavirüse yakalanan Emine Ün'den kahreden haber! 'Tedavimiz yan yana devam ediyorken anneciğim...'

Son olarak kadrosunda Süheyl Uygur ve Behzat Uygur'un yer aldığı Süt Kardeşler adlı tiyatro oyunu ile izleyici karşısına çıkan oyuncu Emine Ün, koronavirüse yakalandığını duyurarak oyunun ertelendiğini açıklamıştı. Emine Ün yaptığı yeni bir açıklama ile annesinin koronavirüs nedeniyle yoğun bakıma kaldırıldığını açıkladı.

43 yaşındaki sinema ve tiyatro oyuncusu Emine Ün geçtiğimiz günlerde tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına yakalandığını Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurmuştu. Ün, yaptığı paylaşımda Süt Kardeşler adlı tiyatro oyunun da ileri bir tarihe ertelendiğini açıklamıştı.

Koronavirüse yakalanan Emine Ün'den kahreden haber! 'Tedavimiz yan yana devam ediyorken anneciğim...'


Emine Ün sevenlerini üzen haberi ''Heyecanlı seyircimizle buluşmayı beklerken maalesef Covid-19 test sonucum pozitif olduğu için oyunumuzu 1 Eylül'e erteledik. Umarım en kısa zamanda da iyileşeceğim. Güzel mesajlarınızı, dileklerinizi ileten tüm tandığım tanımadığım dostlarıma çok teşekkür ederim.'' sözleriyle Instagram sayfasından duyurmuştu.

 

Ünlü oyuncu bugün yaptığı yeni bir paylaşımla sevenlerini üzdü. Emine Ün, 10 gün önce annesinin koronavirüs testinin pozitif çıktığını belirterek yoğun bakıma kaldırıldığı duyurdu.

Koronavirüse yakalanan Emine Ün'den kahreden haber! 'Tedavimiz yan yana devam ediyorken anneciğim...'

 

Emine Ün, kötü haberi sosyal medya hesabından duyurarak kendi sağlık durumunun iyi olduğunu ve annesinin yoğun bakımda tedavi altına alındığını duyurarak şu ifadelere yer verdi...

''Beni bilenler bilir hastalık paylaşmak hiç hoşuma gitmez, mümkün olduğu kadar kendi içimde yaşarım. Fakat bu sefer maalesef öyle olamadı. Yaklaşık 10 gün önce annem ile beraber covid olduk ve tedavimiz hastanede beraber yan yana devam ediyorken anneciğim maalesef yoğun bakıma kaldırıldı, ben hastanede tedavime devam ediyorum sağlık açısından daha iyiyim bugün… Uzun uzun yazılacak bir şey yok, çünkü şuan üzüntümün tarifi yok… Öyle çok arayan soran yazan var ki , tanıdığım tanımadığım , hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek için yazmak istedim, çok teşekkür ederim sağ olun. Allahım anneciğime bana ve tüm hastalarımıza şifa versin inşallah.''

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Emine Ün (@emine_un)'in paylaştığı bir gönderi


Emine Ün son dönemde Behzat Uygur, Süheyl Uygur kardeşlerin babaları usta oyuncu Nejat Uygur'un yıllar önce sahneye koyduğu "Süt Kardeşler" oyunu ile sanatseverlerle buluşmaya devam ediyordu. Koronavirüse yakalanan ve sağlık durumu iyi olduğu öğrenilen Emine Ün bir süre sahnelere ara vermek zorunda kaldı.

 

Koronavirüse yakalanan Emine Ün'den kahreden haber! 'Tedavimiz yan yana devam ediyorken anneciğim...' ile ilgili etiketler yoğun bakım emine ün süt kardeşler
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.