Koray Candemir'in annesi Solmaz Candemir son yolculuğuna uğurlandı!

Kargo Grubu’nun eski solistlerinden Koray Candemir’in annesi 81 yaşındaki Solmaz Candemir, 9. kattan düşerek hayatını kaybetmişti. Sol yolculuğuna annesini uğurlayan Candemir’i acılı gününde ünlü isimler ve arkadaşları yalnız bırakmadı.

Kargo Grubu’nun eski solistlerinden biri olan Koray Candemir’in 9. kattan düşerek hayatını kaybeden annesi 81 yaşındaki Solmaz Candemir, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlanarak toprağa verildi.

7 Nisan günü saat 13.00 sıralarında Kadıköy Kozyatağı Mahallesi Şakacı Sokak'ta bulunan sitede yaşanan olayda iddialara göre; Koray Candemir'in annesi Solmaz Candemir, yaşadığı 18 katlı binanın 9'uncu katında camları silmek istediği esnada dengesini kaybederek aşağı düştü.

Koray Candemir'in annesi Solmaz Candemir son yolculuğuna uğurlandı!

Olaya şahit olan site sakinleri ise durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk kontrollerde Candemir’in hayatını kaybettiği belirlendi.

Solmaz Candemir'in cenaze namazı ise bugün Erenköy Mahallesi'ndeki Galip Paşa Camii'nde Cuma namazına müteakip kılındı. Cenazede Koray Candemir'i; Mor ve Ötesi grubunun solisti Harun Tekin, şarkıcı Ferhat Göçer, oyuncular Mert Fırat ve Beste Bereket yalnız bırakmazken taziyelerde kabul edildi.

Koray Candemir'in annesi Solmaz Candemir son yolculuğuna uğurlandı! - Resim : 2

Annesinin ölümü sonrasında konuşan Durul Candemir, "Hiç beklenmedik bir olay yaşadık. Gerçekten çok üzgünüz, yani hayat dolu bir insandı. Vertigo rahatsızlığı vardı. Allah'ın takdiri" dedi.

Solmaz Candemir'in cenazesi alınan helalliğin hemen ardından Pendik'teki Yeni Şeyhli Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Koray Candemir'in annesi Solmaz Candemir son yolculuğuna uğurlandı! ile ilgili etiketler cenaze koray candemir Solmaz Candemir
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.