Konuşanlar 2. sezon 18. bölüm izle

Konuşanlar 2. sezon 18. bölüm full izlenmek için yayında. Nisan 2021’de Exxen platformunda yayınlanan Konuşanlar 2. sezon 18. bölüm tek parça halinde Exxen’de. Peki, Konuşanlar nereden izlenir?

Hasan Can Kaya ile Konuşanlar artık yeni bölümleriyle Exxen’de. Ocak 2021 tarihinden bu yana Exxen platformuna geçiş yapan Hasan Can Kaya ile konuşanlar yayınlandıktan hemen sonra takip edenler tarafından üyelik girişi yapılarak izlenebilecek.

Acun Ilıcalı tarafından daha önceden açıklanan Hasan Can Kaya ile Konuşanlar 2. sezon 18. yeni bölümü Exxen platformunda izleyenler ile buluştu.

Konuşanlar 2. sezon 18. bölüm izle

HASAN CAN KAYA KİMDİR?

16 Aralık 1989 tarihinde Güngören’de dünyaya gelen Hasan Can Kaya, 1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk dizisinde senaristlik yaparken, senarist grubundaki arkadaşlarının desteği ile stand-up yapmaya başladı. Beşiktaş'ta düzenli olarak Stand-up komedi ile ilk atılımını gerçekleştiren Hasan Can Kaya, Ocak 2020'de ilk kişisel projesi olan Konuşanlar Talk Show'un çekimlerine başladı.

KONUŞANLAR 2. SEZON 18. BÖLÜM İZLE

Konuşanlar 2. sezon 18. bölüm izle ile ilgili etiketler Konuşanlar

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.