Komşularına tüfekle ateş etmişti! ünlü şarkıcı Metin Işık'ın ifadesi ortaya çıktı!

Oğlu Mustafa Işık ile komşularına kurşun yağdıran ünlü şarkıcı Metin Işık, 5 kişinin yaralanmasına sebep olmuştu. Silahlı kavganın ardından tutuklanan Metin Işık'ın ifadesi ortaya çıktı. Işık ifadesinde, "Ben ateş etmedim. Ateş eden oğlumdu. Ona engel olmak için tüfeği tuttum" dedi.

Kayseri'de, husumetli olduğu komşularına ateş açan şarkıcı Metin Işık ve oğlu tutuklanmıştı. 5 kişinin yaralandığı silahlı kavganın ardından tutuklanan şarkıcı Metin Işık'ın ifadesi de ortaya çıktı.

Olay sonrası Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından şarkıcı Metin Işık ve oğlu hakkında, 'adam öldürmeye teşebbüs etme' suçundan soruşturma başlatıldı.

Komşularına tüfekle ateş etmişti! ünlü şarkıcı Metin Işık'ın ifadesi ortaya çıktı!

"BEN ATEŞ ETMEDİM, OĞLUMA ENGEL OLMAK İÇİN TÜFEĞİ TUTTUM"

Metin Işık ifadesinde, "Uyuşturucu kullanıyorlardı. Bizi tahrik ediyorlardı. Gelinim ve kız çocuğum var. Bu yüzden rahatsız olduğumuzu, söyleyip uyardım. 'Kimse bizi engelleyemez' dediler. Oğlum da bu lafı duyunca tüfekle 3-4 el ateş etti. Ben ona engel olmak için tüfeği tuttum. Ben ateş etmedim" dedi.

YARALILARIN YAKINLARI METİN IŞIK'IN ATEŞ ETTİĞİNİ SÖYLEDİ

Yaralıların yakınlarının ise olay sırasında Metin Işık'ın da ateş ettiğini söyleyip şikayetçi oldukları öğrenildi. Bu arada, olay yerinde 2 tüfeğin bulunduğu, tüfeklerden birini şarkıcı Metin Işık'ın kolluk güçlerine kendisinin teslim ettiği belirtildi.

 

Komşularına tüfekle ateş etmişti! ünlü şarkıcı Metin Işık'ın ifadesi ortaya çıktı! ile ilgili etiketler metin ışık Mustafa Işık
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.