Komplo Teorisi filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

29 Temmuz TRT 1 yayın akışında yer alan Komplo Teorisi adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Komplo Teorisi hangi kanalda? Komplo Teorisi oyuncuları kimlerdir?

29 Temmuz TRT 1 yayın akışında yer alan Komplo Teorisi adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Komplo Teorisi 1997 yılında vizyona girmiştir..

KOMPLO TEORİSİ FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Jerry Fletcher, mesleğini New York’ta icra eden bir taksi şöförüdür. Bunun yanısıra Jerry’nin tuhaf bir uğraşı vardır: İnternette gezinirken edindiği bilgilerle, tamamen kendi yazdığı komplo teorilerini birilerine anlatmak… Jerry’nin bu atılganlığını fark eden bir FBI ajanı, kendisinin bu uğraşını bir an önce bitirmesini tavsiye eder. Jerry ise ajanın söylediklerini hiçbir şekilde dikkate almaz. Adalet Bakanlığı’nda çalışan Alice ile tanıştıktan sonra başına geleceklerden haberi olmayan Jerry, kendisini açıklanması zor bir oyunun içerisinde bulur. Mel Gibson ve Julia Roberts gibi isimleri bir araya getiren Conspiracy Theory’nin yan rollerinden birini de Patrick Stewart üstleniyor. Filmin yönetmeni ise Mel Gibson ile daha önce Lethal Weapon serisinde de birlikte çalışmış olan Richard Donner.

Komplo Teorisi filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

KOMPLO TEORİSİ OYUCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Richard Donner

Oyuncular: Mel Gibson, Julia Roberts, Patrick Stewart

Tür: Gerilim, Romantik

Yapım Yılı: 17 Ekim 1997 / 2s 15dk

Komplo Teorisi filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler film TRT 1 komplo teorisi konu özet yayın akışı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.