Komedyen Hasan Can Kaya kariyerinde bir ilke imza atıyor! "Çok Aşk" adlı sinema filminde rol alacak!

"Konuşanlar" isimli programla adını geniş kitlelere duyuran ünlü komedyen Hasan Can Kaya, ilk sinema filmi "Çok Aşk" ile sevenleriyle buluşacak. "Çok Aşk" adlı filmin Şubat 2022 ayında vizyona girmesi bekleniyor...

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya Youtube'da yayınladığı 'Konuşanlar' programı ile adını geniş kitlelere duyurmayı başarmıştı. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın EXXEN'i kurmasıyla birlikte yayın hayatına dijital platformda devam eden Hasan Can Kaya bir ilke imza atmaya hazırlanıyor. 

Komedyen Hasan Can Kaya kariyerinde bir ilke imza atıyor! "Çok Aşk" adlı sinema filminde rol alacak!

Konuşanlar programı sayesinde son zamanların en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başaran 32 yaşındaki ünlü komedyen Hasan Can Kaya kariyerinde bir ilke imza atıyor. Kaya,  'Çok Aşk' isimli ilk sinema filmi ile izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

"ÇOK AŞK" ŞUBAT 2023 AYINDA VİZYONA GİRECEK

Hasan Can Kaya’nın senaryosunu kaleme aldığı ve başrolünü üstlendiği “Çok Aşk” isimli filmin yönetmenliğini ise Kıvanç Baruönü yapacak. Başarılı yönetmen, Cem Yılmaz, Ata Demirer, Gupse Özay gibi ünlü komedi kalemlerinin filmlerini yöneterek, komedi sektöründe iyi bir isim yapmıştı.Romantik komedi türündeki filmin ise Şubat 2023 ayında vizyona gireceği öngörülüyor.

Komedyen Hasan Can Kaya kariyerinde bir ilke imza atıyor! "Çok Aşk" adlı sinema filminde rol alacak! - Resim : 2

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Bunlara ek olarak Hasan Can Kaya, sosyal medya hesabı üzerinden bir magazin sayfasının 'Çok Aşk' filmi ile ilgili paylaşımını da yayınlayarak iddiaları doğrulamış oldu.

 

 

Komedyen Hasan Can Kaya kariyerinde bir ilke imza atıyor! "Çok Aşk" adlı sinema filminde rol alacak! ile ilgili etiketler Sinema Hasan Can Kaya Çok Aşk komedi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.