KKTC-BM KRİZİ! ABD-PKK TATBİKATI! SÖZDE ‘MÜTTEFİKLERİMİZ’ TÜRKİYE’YE KARŞI NE PLANLIYOR?

SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt’un analizleriyle müttefiklerinin Türkiye’ye skandal hamleleri SuperHaber YouTube kanalında yayında…

SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, Türkiye’nin uyguladığı politikalar karşısında her zaman karşısında olan, sözde ‘müttefik’ gibi görünen düşmanlarının tutumlarının perde arkasını SuperHaber YouTube kanalında değerlendirdi.

‘’TÜRKİYE’NİN HAKLI POLİTİKALARININ KARŞISINDA BİR WASHINGTON YÖNETİMİ GÖRÜYORUZ’’

Türkiye’nin her türlü haklı kararında her zaman karşısında olan ABDnin tavrını genel bir değerlendirmeyle yorumlayan Bozkurt, ’’Kıbrıs, Suriye ve Yunanistan’da yaşanan gelişmelerde Türkiye’nin tüm haklı politikalarının karşısında bir Washington yönetimi görüyoruz.’’ dedi.

‘’15 AĞUSTOS TARİHİ BİR MESAJDIR’’

ABD’nin Suriye’nin kuzeyinde terör örgütü PKK’ya verdiği eğitimlere tepki gösteren Ceyhun Bozkurt, PKK’nın Türkiye’deki ilk eylem yaptığı tarih olan 15 Ağustos’ta gerçekleştirilen eylemin mesaj içerdiğine vurgu yaparken, ‘’15 Ağustos PKK’nın Türkiye’deki ilk eylemlerinin yıl dönümü. 15 Ağustos’un seçilmesi bir mesajdır. Terör örgütünde helikopter olduğu bir kez daha gözümüzde sokuluyor. ABD ordusuna sevk edilen teröristlere tam askeri teçhizat ve termal dürbünlü silahlar verilecek. ABD Suriye’de açık şekilde Türkiye’nin karşısındadır.’’ sözlerini kullandı.

 ‘’BM KKTC’YE KARŞI ÇİFTE STANDARTLI BİR TAVIR SERGİLEMEKTEDİR’’

KKTC’de BM Barış Gücü askerlerinin Pile-Yiğitler Köyü yol projesini engellemek için yaptığı hamlelere karşı çıkan Bozkurt, ‘’BM, KKTC’ye karşı son derece çifte standartlı bir tavır sergilemektedir. Ukrayna’nın belli toprakları Rusya’ya verilerek NATO’ya alınması meselesi Yunanistan tarafından da köpürtülerek Rumların NATO’ya alınma planları yapılıyor. Amaç orayı bir NATO üssü haline getirmek.’’ ifadelerini dedi.

‘’ABD GİBİ BİR DOSTUNUZ VARSA DÜŞMAN ARAMAYA GEREK YOKTUR’’

ABD ile Yunanistan’ın Batı Trakya’da yapacağı iddia edilen tatbikatı değerlendiren Ceyhun Bozkurt, ABD’nin ‘müttefik’ değil, ‘düşman’ olduğunun altını çizerek ‘’ABD ile Yunanistan’dan gizli tatbikat iddiası doğru ise ABD batı bölgemizde faaliyetlerini yoğunlaştırmış demektir. Bu tatbikat ortak zırhlı operasyon tatbikatıdır. Yanımızda bulunması gereken ‘müttefiklerimiz’, Türkiye’nin politikalarının karşısında durmaktadır. ABD gibi bir dostunuz varsa düşman aramaya gerek yoktur.’’ dedi.

Ceyhun Bozkurt’un çarpıcı analizleri SuperHaber YouTube kanalında…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

KKTC-BM KRİZİ! ABD-PKK TATBİKATI! SÖZDE ‘MÜTTEFİKLERİMİZ’ TÜRKİYE’YE KARŞI NE PLANLIYOR? ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt ABD KKTC BM Yunanistan NATO Joe Biden PKK Suriye

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.