Kızılcık Şerbeti bu akşam niye yok?

Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin ekranlarda niye olmadığını merak edenler seyirciler, RTÜK'ün aldığı son kararı gözden kaçırmış olabilirler. İşte ekranlara bir süre ara vermek zorunda kalan Kızılcık Şerbeti dizisinin 'bu akşam niye yok?' sorularını ortaya çıkaran RTÜK kararı...

KIZILCIK ŞERBETİ'NİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kızılcık Şerbeti dizisinin 18. bölümü yani son bölümü 10 Mart Cuma günü yayımlandı. Nursema’nın resmi nikahı kıyıldı. Ancak bu nikahta keramet olmayacağı ilk geceden belli oldu. Nursema, İbrahim'den kurtulmak için açık olan pencerenin önüne geldi ve İbrahim'e yaklaşırsa kendini aşağı atacağını söyledi. Bunun üzerine İbrahim, Nursema'yı camdan aşağı itti. Hatta, 19. bölüm fragmanında ise, Nursema'nın hastanede olduğu görüntüler yayımlandı.

KIZILCIK ŞERBETİ BU AKŞAM NİYE YOK?

Kızılcık Şerbeti, yayımlanan son bölümünde yer alan gerdek ve kadına şiddet sahnesiyle oldukça tepki toplamıştı. Bunun üzerine Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Kızılcık Şerbeti dizisinde kadına yönelik şiddet ve müstehcen sahnelerin yer aldığı gerekçesiyle Show TV'ye idari para cezası ve 5 haftalık program durdurma yasağı getirdi...

KIZILCIK ŞERBETİ DİZİSİNE NİYE YASAK GETİRİLDİ?

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, Twitter hesabından yaptığı bir açıklamada, başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu yer alan Kızılcık Şerbeti dizisinin kadına şiddet görüntüleriyle ilgili bir inceleme başlatıldığını açıklamıştı.

Kızılcık Şerbeti bu akşam niye yok?

Ancak incelemeler sonrasında RTÜK, “Kızılcık Şerbeti” dizisi sebebiyle Show TV’ye 5 kez program durdurma ve en üst sınır olan idari para cezası yaptırımı uyguladığını duyurdu.

Kızılcık Şerbeti bu akşam niye yok? ile ilgili etiketler Kızılcık Şerbeti RTÜK televizyon
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.