Kızıl Goncalar dizisinden yeni fragman! Meryem, Zeynep ile kaçış planı yapıyor

RTÜK'ün verdiği 2 kez yayın durdurma cezasının ardından Kızıl Goncalar dizisi dün akşam 3. bölümü ile ekrana geldi. Dün akşam ekrana gelen bölümüyle dikkat çeken dizinin 4. bölüm fragmanı da yayınlandı. Kızını tarikat üyesi Cüneyd ile evlendirmek istemeyen Meryem'in kaçış planı fragmana damga vurdu.

Başrollerinde Özgü Namal ve Özcan Deniz'in yer aldığı Kızıl Goncalar dizisi yayınlanan tanıtım klipleriyle daha yayın hayatına başlamadan çok konuşulmuştu. Dizinin ilk bölümündeki tarikatlar ve ahiler ile ilgili sahneler tepki çekmişti. Diziyle ilgili yapılan çok sayıdaki şikayetin ardından RTÜK, Kızıl Goncalar dizisiyle ilgili inceleme başlattığını duyurmuştu. Ardından RTÜK, FOX TV'ye Kızıl Goncalar dizisi için 2 kez yayın durdurma ve 9 milyon TL para cezası kesti. Yayın durdurma cezasının bitmesinin ardından Kızıl Goncalar 3. bölümü ile dün akşam yeniden ekrana geldi. 3. bölümünün ardından X platformunda gündem olan dizinin 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki, Kızıl Goncalar dizisinin 4. bölümünde neler olacak? İşte 4. bölüm fragmanından ipuçları...

Meryem'in kızı Zeynep ile Cüneyd Efendi nişanlandı. Zeynep ile Cüneyd arasındaki diyalog dikkat çekti. Levent, Meryem'e ''Buralardan gitmeniz gerekiyor.'' diyerek kızını alıp Fransa'ya kaçmasını önerdi. Levent'in sözleri üzerine Meryem, kızına ''Kaçacağız buralardan'' dedi. Zeynep, Cüneyd'e abdest alması için su dökerken Cüneyd tuhaf davranışlar sergileyerek Zeynep'i ürküttü. Zeynep bu durumu şeyhe anlattı.

Kızıl Goncalar dizisinden yeni fragman! Meryem, Zeynep ile kaçış planı yapıyor ile ilgili etiketler Kızıl Goncalar
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.