Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer'den kötü haber! Ünlü çift karantinaya alındı!

Geçtiğimiz aylarda oğulları Kurt Efe'yi kucaklarına alan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer koronavirüse yakalandı. Ünlü çift, Bodrum'daki evlendirinde karantinaya girdi.

 Nisan ayında oğlu Kurt Efe'ye kavuşan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'den üzücü haber geldi. Oğlu Kurt Efe doğduktan sonra yaşamlarını Bodrum'da sürdürmeye karar veren Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çifti koronavirüse yakalandı.

KARANTİNADA OLDUKLARI İÇİN NETFLIX'İN GECESİNE KATILAMADILAR

Geçtiğimiz günlerde yüksek ateş belirtisiyle test yaptıran çiftin sonuçları pozitif çıktı. Bodrum'daki evlerinde karantinaya çekilen Tatlıtuğ ailesinin hastalığı hafif atlattığı öğrenildi. Kıvanç Tatlıtuğ'un, iki projesinin olduğu Netflix'in gecesine de bu nedenle katılamadığı bildirildi.

Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer'den kötü haber! Ünlü çift karantinaya alındı!

GEÇTİĞİMİZ SENE DE KORONAYA YAKALANMIŞLARDI

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, geçtiğimiz sene öksürük ve yüksek ateş şikayetiyle gittiği hastanede koronavirüse yakalandığını öğrenmişti. O dönem hastalığıyla ilgili konuşan Tatlıtuğ şu ifadeleri kullanmıştı:

"BÖYLE GELDİ, GEÇTİ" DEMİŞTİ...

"Koronavirüs ile zatürre birbirinden çok ayırt edilemediği için rahatsızlandıktan sonra birçok insan gibi farkına vardık ki ben önceden bunu geçirmişim ama bu bir zatürre olarak kayıtlara geçmişti. Ondan sonraki testler sonucunda bunun olduğunun farkına vardık. Böyle geldi, geçti"

 

Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer'den kötü haber! Ünlü çift karantinaya alındı! ile ilgili etiketler Başak Dizer Kıvanç Tatlıtuğ Koronavirüs
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.