Kısmetse Olur'da kim elendi? Tuğçe Ergişi kimdir?

Kismetse Olur'da kim elendi sorusu yanıt buldu. Ekranların en çok seyredilen evlilik yarışma programı Kısmetse Olur’un haftalık olağan finali seyircisi ile buluştu. Turgay Tepe, Kısmetse Olur evine veda eden isim oldu. Olur 25 Aralık eleme gecesinde elenen adayın yerine Ünal Taylı ve Tuğçe Ergişi geliyor. Peki Tuğçe Ergişi kimdir? Tüm detaylar haberimizde...

Kısmetse Olur 25 Aralık eleme gecesi yine büyük heyecana sahne oldu. Kısmetse Olur 25 Aralık kim elendi elendi sorusu yanıt buldu. Kısmetse Olur evinde yaşanan eleme heyecanının ardından Kısmetse Olur'dan elenen ismi Seda Akgül açıkladı.

261220162258067370991_3.jpg

KISMETSE OLUR’DA KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur’da gelin ve damat adayları, Turgay ve Aycan’ın gitmesi yönünde oy kullandı. Elenmek üzere önerilen isimler arasında Aycan Varış ve Turgay kaldı. Seda Akgül Kısmetse Olur'da bu haftanın finalinde Rabia'nın birinci olduğunu açıkladı.

Çeki alan Rabia hem 10 bin TL'nin sahibi oldu hem de arkadaşı Aycan'ı elenmekten kurtardı. Yarışmaya veda eden isim olan Turgay ise Seda Akgül ile vedalaştı.
Kısmetse Olur’un Cuma günü ekrana gelen bölümünde Aycan Varış’ın Onur hakkında kullandığı sözlerin ardından Onur ve gelin adayı arasında büyük bir yüzleşme yaşanmış ve damat adayı Aycan’ın kendisine gelmesini istemişti.

KISMETSE OLUR’DA EVE İKİ ADAY GİRİŞ YAPIYOR

Büyük heyecana sahne olan Kısmetse Olur eleme gecesinin ardından iki ismin yarışmaya dahil olacağı öğrenildi.
“İşte Benim Stilim” yarışmasından tanıdığımız Tuğçe Ergişi Kısmetse Olur'a gelin adayı gelirken; Damat adayı olarak gelen isim ise Ünal Taylı oluyor.

TUĞÇE ERGİŞİ KİMDİR?

261220162257317379085_3.jpg

Peki, daha önce katıldığı “İşte Benim Stilim” yarışmasında adından söz ettiren Tuğçe Ergişi kimdir?
Tuğçe Ergişi 1989 yılında İstanbul’da doğdu. Tiyatro Bölümü mezunu oldu ve ekranlarla ilk kez 2014 yılında tanıştı. Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği, jüri üyeliğini Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu, İvana Sert ve Uğurkan Erez’in yaptığı “Bu Tarz Benim” adlı yarışmada boy gösteren Tuğçe Ergişi, Ayşenur Balcı, Aycan Nurcan Şencan, Ayşegül Melisa Doğan, Buse Doğanay, Esra Özüver, Gizem Güler, Gizem Kayaalp, Melek Balkan, Özlem Özden, Roza Şake, Nur Bozar, Sara Ayşem Koçoğlu, Meltem Keklik ile yarıştı. Sonrasında ise İşte Benim Stilim All Star yarışmacıları arasında yer aldı. Yarışmanın ardından yaptırdığı estetiklerle de dikkat çeken Tuğçe Ergişi, Lübnanlı güzellik yarışması organizatörü Elie Nahas'ın düzenlediği 'Miss Humanity' adlı yarışmada ülkemizi temsil etti. 35 ülkenin katıldığı yarışmada 2.likle ödüllendirildi.

ÜNAL TAYLI KİMDİR?

261220162259157376267_3.jpg

Tuğçe Ergişi'nin hemen ardından bir aday da gelinler evinde kendini tanıttı. Şık giyimiyle dikkat çeken Ünal Taylı, yeni damat adayı oldu. Modellik yapan, aynı zaman satış mağazası da bulunan Ünal Taylı, ünlülerin stil danışmanlığını da yapıyor. Programa Sibel için katıldığı öne sürülen Ünal Taylı'nın Sibel'den olumlu bir yanıt alamaması ise dikkatlerden kaçmadı.

Kısmetse Olur'da kim elendi? Tuğçe Ergişi kimdir? ile ilgili etiketler Kısmetse Olur tuğçe ergişi Kısmetse Olur evi Ünal Taylı
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.