Balıkesir'de kurye Ata Emre Akman'ın bıçaklanarak öldürüldüğü anlar kameralara yansıdı!

Balıkesir'in Karesi ilçesinde 10 Mayıs 2024 tarihinde motokuryelik yaparken E.Ö. isimli şahıs tarafından vahşice bıçaklanarak öldürülen üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ın cinayetine ait kan donduran kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Balıkesir'in Karesi ilçesinde 10 Mayıs 2024 tarihinde yaşanan üzücü olayda, kuryelik yaparken E.Ö. isimli şahıs tarafından bıçaklanarak öldürülen üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ın öldürüldüğü ana ait görüntüler ortaya çıktı.

O ANLAR KAMERAYA YANSIDI!

Akman'ın, siparişi teslim etmek için gittiği adreste E.Ö. ile karşılaştığı görülüyor. İkili arasında kısa bir tartışma yaşanıyor ve E.Ö. aniden Akman'a saldırıyor. Akman, aldığı bıçak darbeleriyle yere düşüyor ve can havliyle kaçmaya çalışıyor. E.Ö. ise Akman'ı kovalayarak defalarca bıçaklamaya devam ediyor. Saldırı sonrası Akman, kanlar içinde yere yığılıyor ve hayatını kaybediyor.

TAM 25 BIÇAK DARBESİ ALDI!

Balıkesir'de, motosikletinin önünü kesen E.Ö. tarafından öldürülen bir zincir restoranda kurye olarak çalışan üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ın vücuduna 25 bıçak darbesi aldığı belirlendi. Bu bıçak darbelerinden 20'sinin ölümcül olarak değerlendirildiği bildirildi.

VALİ USTAOĞLU'NDAN AÇIKLAMA GELDİ

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Dün gece Karesi ilçemizde kuryelik yaparak harçlığını çıkartan üniversite öğrencimiz A.E.A.'nın hunharca bıçaklanarak öldürüldüğünü üzüntüyle öğrendim. Emniyetimiz tarafından şüpheli şahıslar yakalanmıştır. Hayatını kaybeden öğrencimize Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı dilerim" ifadelerine yer verdi.

NE OLMUŞTU?

Henüz 5 gün önce işe giren ve siparişi teslim etmek için motosikletle yola çıkan Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü öğrencisi Ata Emre Akman'a, E.Ö. (17) adlı kişi, Karesi ilçesi Karaoğlan Mahallesi Emir Sokağı'nda henüz bilinmeyen bir nedenle bıçakla saldırılmıştı. Vücudunun çeşitli yerlerinden 25 bıçak darbesi alan Akman, olay yerinde hayatını kaybetmiş, kaçan E.Ö. polis ekiplerince yakalanmıştı.

Balıkesir'de kurye Ata Emre Akman'ın bıçaklanarak öldürüldüğü anlar kameralara yansıdı! ile ilgili etiketler Balıkesir bıçaklama kurye
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.