Kısmetse Olur kim elendi? 5 Mart haftanın finalinde Farima eleme listesine girdi

Kısmetse Olur 5 Mart pazar akşamı yayınlanan haftanın finalinde kim elendi? Gecenin sürprizi ise Farima eleme listesine girdi. Kısmetse Olur kim elendi sorusu gece saatlerinde yapılan açıklamayla birlikte kesinleşirken koruma altında olan isim Gözde Bozacı oldu. Farima ve Ünal Taylı'nın eleme listesine girdiği final haftasında Ünal Taylı evden elenen isim oldu. Halk oylamasında gelin adayı Tuğçe evin birincisi oldu. İşte Kısmetse Olur son bölümde yaşananlar...

Kısmetse Olur 5 Mart'ta kim elendi? Evde Tuğçe birinci olurken Farima eleme listesine girdi. 5 Mart haftanın finalinde Farima yarışmaya damgasını vurdu. Kısmetse Olur kim elendi sorusu gece saatlerinde yanıtını buldu. Koruma altında olan isim Gözde Bozacı oldu. Halk oylamasında Kısmetse Olur evinin gelin adayı Tuğçe evin birincisi seçildi. Hafta sonu Ünal Taylı ve Farima eleme listesine girdi. Haftanın finalinde Tuğçe'nin birinci olmasıyla birlikte Ünal Taylı evden elendi.

Kısmetse Olur Adnan ve Didem gerilimi

Kısmetse Olur final bölümünde tansiyon yükseliyor. Tv izleyicileri evden kimin eleneceğini merakla bekliyor. Adnan ve Didem, Farima yüzünden tartışıyor. Eve geldiği ilk günden bu yana Farima’dan hoşlanmayan Didem, Adnan’ın ona koruma vermesiyle çileden çıkıyor. Öte yandan yine Akın ve Tuğçe aşkı eleştirlere hedef oluyor. Kısmetse Olur 5 Mart elenen ismi açıklandığı an da haberimizde olacak.

Yaşanan gergin dolu dakikalar akabinde eleme potasında olan Farima ile Ünal arasında başlayan tansiyon sonrasında Gözdeye karşılıksız aşk besleyen Ünal, eve veda isim oldu.

Kısmetse Olur kim elendi sorusu 5 Mart gecesi Seda Akgül tarafından yarışmacıkara duyurulurken veda eden isim sağlık problemleri ile mücadele eden kişi oldu. Gözde Bozacı ile Tankut'un koruma altına alındığı evde haftanın birincisi Tuğçe seçildi. Onur ile ilgili yeni bir itirafta bulunan Tuğçe'nin birinci olmasının ardından elenme adayları arasında bulunan Farima evde kalmayı garantilerken Ünal programa veda eden kişi oldu. Seda Akgül, Ünal'a hem yarışma içerisinde hem de yarışma dışarısında ne zaman neye ihtiyacı olursa kendilerine iletmesini isterken damat adayı arkadaşları ile vedalaşarak evden ayrıldı.

ksmetse_olur_elendi

Geçtiğimiz hafta Adnan'ın Farima'ya koruma oyu vermesinin ardından çılgına dönen Didem, yaşadıklarından ötürü isyan etmişti. Öte yandan Onur'u etkilemeye çalıştığı iddia edilen Farima ise "Onur'a o kadar çok aşık olsam gider konuşurdum" diyerek damat adayı hakkındaki görüşlerini açıklayacak.

Kısmetse Olur 4 Mart Cumartesi neler oldu?

Hafta boyunca hareketli dakikalar yaşanan eve tango dersi vermek için gelen dansçı yarışmacıların morallerini yerine getirecek. Farima ile İlkay’ın dans esnasında birbirlerine bakmaları ise ikili arasındaki aşk dedikodularını kuvvetlendirecek. Öte yandan Gözde Bozacı İlkay’ın hiçbir zaman evlilik kafasında olmadığını dile getirecek.

Kısmetse Olur evinde geçen haftaiçi neler oldu?

Gözde Bozacı ile bir süredir tartışma yaşayan Ünal Taylı ayrılığın ardından sinirlerine hakim olamamış ve hastalanmıştı. Haftanın finali öncesi kalbini tutarak rahatsızlandığını söyleyen Taylı, ambulans ile hastaneye kaldırılmış ve kendisine gerekli müdahaleler yapılmıştı. Haftanın finalinde elenme adayları arasında yer aşan Taylı ikinci kez rahatsızlanınca Gözde gözyaşlarına boğulmuş ve yaşananlardan dolayı kendisini sorumlu hissettiğini dile getirmişti. Bu hafta Ünal’ın yarışmadan elenmemesiyle birlikte rahat bir nefes alan Gözde’yi teselli eden Farima ise “İyi elenen olmadı burada yokken yarışmaya veda etmesi seni üzerdi” dedi.

Kısmetse Olur evinde Sibel ve Gökhan Sara yarışmadan ayrıldı

Haftanın finalinde eleme yapılmamasına karşılık pazartesi günü ekrana gelen bölümde diskalifiyenin sinyallerini veren Seda Akgül kötü haberi yarışmacılarla paylaştı. Gökhan Sara’nın evin kurallarına uymadığı için yarışmaya veda ettiğini belirten Akgül, Sibel’e onun kararının ne olacağını sordu. Gökhan’ın diskalifiye edilmesini gülümseyerek karşılayan Sibel ise “Gökhan yoksa ben de yokum Seda hanım daha önceden de söylemiştim” diyerek yarışmadan ayrılmak istediğini ifade etti. Ardından Seda Akgül ile vedalaşan Sibel evi terk ederken diğer yarışmacılar olayı şaşkınlıkla karşıladı. Adnan ise üst üste gelen elemeler sonrası “Ne oluyor abi” diyerek tepki verdi.

Kısmetse Olur kim elendi? 5 Mart haftanın finalinde Farima eleme listesine girdi ile ilgili etiketler kısmetse olur kim elendi kısmetse olur 5 mart Kısmetse Olur Ünal Taylı
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.