Kısmetse Olur 5 Mart haftanın finalinde neler olacak? Adnan ve Didem geriliyor...

Kısmetse Olur 5 Mart haftanın finali fragmanı yayınlandı. Adnan ve Didem geriliyor... Kısmetse Olur'da Didem ile Adnan, Farima'ya verilen koruma oyunu tartışacak. Programda adaylar bir yandan eleme stresi yaşarken bir yandan da Farima yüzünden Didem ile Adnan'ın kavgasına şahit olacak. Seda Akgül bu hafta Kısmetse Olur elenen ismi açıklayacak.

Kısmetse Olur 5 Mart haftanın final fragmanı internette yayınlandı. Fragman görüntülerinde Adnan ve Didem Farima yüzünden geriliyor. Bu hafta Kısmetse Olur'da kim elenecek açıklanacak. Adaylar eleme stresi ile birbiriyle kavga edecek. Haftanın finalinde Farima'nın etrafında yaşanan yeni olaylar çerçevesinde gelin ve damat adayları birbirlerine öfkelenecek. Seda Akgül'ün sunduğu Kısmetse Olur 5 Mart fragmanı ve neler yaşanacağının özeti haber detayda....

Kısmetse Olur haftanın finali fragmanı 5 Mart Pazar günü yaşanacak olaylarla ilgili bilgileri paylaşırken Didem ile Adnan, Farima'ya verilen koruma oyunu tartışacak. Adnan'ın Farima'ya koruma oyu vermesinin ardından sinirlerine hakim olamayan Didem "Sen benim tartışma yaşadığım gelin adayına nasıl koruma verirsin sana ne Farima'dan" diyerek isyan edecek. "Kim elendi" sorusunun yanıt bulacağı yeni bölümde adaylar eleme stresi yaşarken programa veda eden kişi Seda Akgül tarafından açıklanacak.

Kısmetse Olur haftanın finali fragmanı Farima'nın etrafında yaşanan yeni olaylar çerçevesinde gelin ve damat adaylarının birbirlerine öfkeleneceğini gösterecek. Geçtiğimiz hafta Adnan'ın Farima'ya koruma oyu vermesinin ardından çılgına dönen Didem, yaşadıklarından ötürü isyan etmişti. Öte yandan Onur'u etkilemeye çalıştığı iddia edilen Farima ise "Onur'a o kadar çok aşık olsam gider konuşurdum" diyerek damat adayı hakkındaki görüşlerini açıklayacak.

ksmetse_olur_eleme

Kısmetse Olur'da haftaiçi neler yaşandı?

Gözde Bozacı ile bir süredir tartışma yaşayan Ünal Taylı ayrılığın ardından sinirlerine hakim olamamış ve hastalanmıştı. Haftanın finali öncesi kalbini tutarak rahatsızlandığını söyleyen Taylı, ambulans ile hastaneye kaldırılmış ve kendisine gerekli müdahaleler yapılmıştı. Haftanın finalinde elenme adayları arasında yer aşan Taylı ikinci kez rahatsızlanınca Gözde gözyaşlarına boğulmuş ve yaşananlardan dolayı kendisini sorumlu hissettiğini dile getirmişti. Bu hafta Ünal’ın yarışmadan elenmemesiyle birlikte rahat bir nefes alan Gözde’yi teselli eden Farima ise “İyi elenen olmadı burada yokken yarışmaya veda etmesi seni üzerdi” dedi. Tv izleyicileri Kısmetse Olur eleme finalindeki gerilime tanık olacak.

Kısmetse Olur 4 Mart'ta neler yaşandı?

Hafta boyunca hareketli dakikalar yaşanan eve tango dersi vermek için gelen dansçı yarışmacıların morallerini yerine getirecek. Farima ile İlkay’ın dans esnasında birbirlerine bakmaları ise ikili arasındaki aşk dedikodularını kuvvetlendirecek. Öte yandan Gözde Bozacı İlkay’ın hiçbir zaman evlilik kafasında olmadığını dile getirecek.

Kısmetse Olur 5 Mart Pazar Haftanın Finali Fragmanı

Kısmetse Olur Sibel ve Gökhan Sara yarışmadan ayrıldı

Haftanın finalinde eleme yapılmamasına karşılık pazartesi günü ekrana gelen bölümde diskalifiyenin sinyallerini veren Seda Akgül kötü haberi yarışmacılarla paylaştı. Gökhan Sara’nın evin kurallarına uymadığı için yarışmaya veda ettiğini belirten Akgül, Sibel’e onun kararının ne olacağını sordu. Gökhan’ın diskalifiye edilmesini gülümseyerek karşılayan Sibel ise “Gökhan yoksa ben de yokum Seda hanım daha önceden de söylemiştim” diyerek yarışmadan ayrılmak istediğini ifade etti. Ardından Seda Akgül ile vedalaşan Sibel evi terk ederken diğer yarışmacılar olayı şaşkınlıkla karşıladı. Adnan ise üst üste gelen elemeler sonrası “Ne oluyor abi” diyerek tepki verdi.

Kısmetse Olur 5 Mart haftanın finalinde neler olacak? Adnan ve Didem geriliyor... ile ilgili etiketler kısmetse olur 5 mart final farima Kısmetse Olur kim elendi
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.