Kırmızı Oda'nın Sadi'si Erkan Petekkaya'nın yeni projesi belli oldu! Erkan Petekkaya Kırmızı Oda'dan ayrıldı mı?

Son dönemin en çok konuşulan dizisi Kırmızı Oda son birkaç haftadır Delikanlı Sadi fırtınası esiyor. Sadi karakterine oldukça inandırıcı bir hayat veren ünlü oyuncu Erkan Petekkaya hakkında bugün bir iddia ortaya atıldı.

Delikanlı Sadi rolüyle Kırmızı Oda izleyenlerini kimi zaman güldüren kimi zamanda yaşadığı çocukluk travmalarıyla üzen Erkan Petekkaya Kırmızı Oda'dan ayrılıyor mu?

Son birkaç bölümdür Kırmızı Oda izleyenleri Delikanlı Sadi'nin hikayesini izliyor. Ancak sona yaklaştıkça da akıllarda Sadi devam edecek mi, Erkan Petekkaya Kırmızı Oda'dan ayrılacak mı soruları yer ediyor.

Erkan Petekkaya, Kırmızı Oda’dan gidiyor mu? Yeni projesi ortaya çıktı!

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre ise bu ayrılık yakın zamanda gerçekleşecek. Kırmızı Oda dizisinde konuk oyuncluğu bir süre sonra sona erecek olan Erkan Petekkaya'nın 15 Temmuz konulu "Şafak Vakti" isimli bir filmde yer alacak.

Yapımcılığını Rafadan Hayat'ın, yönetmenliğini Volkan Kocatürk'ün yapacağı Şafak Vakti isimli filmde, Deniz Bolışık, Serkan Ercan ve Aslıhan Karalar gibi ünlü isimler de yer alıyor.

Kırmızı Oda'nın Sadi'si Erkan Petekkaya'nın yeni projesi belli oldu! Erkan Petekkaya Kırmızı Oda'dan ayrıldı mı? ile ilgili etiketler TV8 Erkan Petekkaya Kırmızı oda şadi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.