Kırmızı Oda'nın kadrosuna bomba transfer!

TV8 oranlarının her hafta büyük bir heyecanla izlenen dizisi Kırmızı Oda'nın kadrosuna iki ünlü isim katılıyor. En son Ramo'da gördüğümüz Yiğit Özşener ve Esra Ronabar 30. bölümden itibaren Kırmızı Oda'nın kadrosunda yer alacak.

Başrollerinde Binnur Kaya, Tülin Özen ve Burak Sevinç gibi ünlü oyuncuların yer aldığı Kırmızı Oda dizisinin kadrosuna ili ünlü isim dahil oluyor.

YİĞİT ÖZŞENER VE ESRA RONABAR KADRODA

Yayınladınığı her bölümle reyting sıralamasının en üstünden yer alan Kırmızı Oda'nın 30. bölümünde ünlü oyuncu Yiğit Özşener ve Esra Ronabar kadroya dahil olacak. Özşener, zengin iş adamı Zafer karakterini canlandırırken; Ronabar ise Zaferlin eşi ve tescilli güzel Nihal karahterine hayat verecek.

Eşine büyük bir aşkla bağlı olan Nihal, bayılmalarının çözümünü Doktor Hanım'la ararken, Zafer'in evlilikleriyle ilgili söylediği sözler Doktor Hanım'ı çok şaşırtacak.

'Kırmızı Oda' yeni bölümüyle 26 Mart Cuma akşamı TV8 ekranında olacak.

SON BÖLÜMDE ASLIHAN GÜRBÜZ VE BÜLENT SEYRAN VEDA ETMİŞTİ

Kırmızı Oda'nın geçtiğimiz akşam ekrana gelen 29. bölümünde Aslıhan Gürbüz ve Bülent Seyran veda etmişti.

KIRMIZI ODA KONUSU

Kırmızı Oda başrol oyuncusu Binnur Kaya, psikiyatri kliniğinin sahibiDİR. Psikiyatri kliniğinde doktorlarını ve onlara başvuran hastaların hayatlarının anlatıldığı "Kırmızı Oda"da her hayat hikayesinin altında yatan acılar, sevinçler, mutluluk ve hüzünler izleyicinin de ruhunun kapalı kapılarını aralıyor. Hastalar o döneme kadar kimseye anlatamadıkları sırlarını dile getirirken izleyiciler de kendi bugünleri, geçmişleri ve yarınlarına dair dersler çıkarıyor.

Kırmızı Oda'nın kadrosuna bomba transfer! ile ilgili etiketler Kırmızı oda yiğit özşener Esra Ronabar
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.