Kırmızı Oda Pembe'nin Hikayesi Nedir? Meltem Cumbul'un Pembe Karakterinin Hastalığı Ne?

Kırmızı Oda 50. bölümü ile bu akşam tv8'de ekrana geliyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında Meltem Cumbul'un canlandıracağı Pembe'nin hikayesine yer verildi. Geçmişinde yaşadığı olayları anlatmak üzere Doktor Hanım'a gelen Pembe'nin hikayesi nedir? Neden silahı masaya koydu?

Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan Kırmızı Oda yeni bölümü ile 5 Kasım Cuma akşamı ekrana geldi. Gerçek hayat hikayelerinin anlatıldığı diziye Pembe karakteri katılıyor. Meltem Cumbul'un canlandıracağı Kırmızı Oda Pembe'nin hikayesi nedir?

KIRMIZI ODA PEMBE'NİN HİKAYESİ NEDİR?

Doktor Hanım'a yardım almaya gelen belki de en ilginç karakterlerden biri olan Kırmızı Oda Pembe hikayesiyle daha şimdiden merak ediliyor. Meltem Cumbul ise 7 yıl aradan sonra Pembe ile ekrana dönüyor. Gergin dakikaların yaşanacağı Pembe ile Doktor Hanım sahnelerine ait detaylar da ortaya çıktı.

Kırmızı Oda Pembe'nin Hikayesi Nedir? Meltem Cumbul'un Pembe Karakterinin Hastalığı Ne?

Tedirgin tavırlarıyla dikkat çeken Kırmızı Oda Pembe daha ilk görüşmede Doktor Hanım'ı şaşırttı. Çantasından çıkardığı silahı masaya koyan Pembe, "Bu burada dursun" diyerek izleyiciyi de meraklandırdı.

Kırmızı Oda Pembe'nin Hikayesi Nedir? Meltem Cumbul'un Pembe Karakterinin Hastalığı Ne? - Resim : 2

Binnur Kaya'nın başrol oynadığı dizide şu anda, Ayça Bingöl, Nihal Yalçın, İlayda Alişan gibi yıldız oyuncuların hikayeleri işleniyor.

MELTEM CUMBUL KİMDİR?

Meltem Cumbul, 5 Kasım 1969, İzmir doğumlu. Meltem Cumbul'un babası Akşehirli, annesi İzmirlidir. 1983 yılında İzmir Türk Kolejinde başladığı liseden 1987 yılında Ata Kolejinden mezun oldu. 1991'de Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Drama Ana Sanat Dalından mezun oldu.

Meltem Cumbul'un kariyeri; Berlin Altın Ayı ödülünü almış Duvara Karşı'nın da (Head On) aralarında olduğu on altı sinema filmi, 'Türkiye televizyon tarihinin en çok izlenen dizisi' olma başarısını kazanmış Yılan Hikayesi'nin de aralarında olduğu altı dizi; Smokey Joe's Cafe, Taming of the Shrew gibi müzikal ve tiyatro oyunları ile Palm Springs, Queens, Ankara ve Antalya Altın Portakal Film festivalleri dâhil olmak üzere ulusal ve uluslararası birçok ödüle sahiptir.

2004 yılında Eurovision Şarkı Yarışması'nı Korhan Abay ile birlikte sunmuştur.

2005 yılından itibaren üç yıl süreyle, Los Angeles'ta Eric Morris'in kendisiyle yaptığı çalışmalar sonucunda öğrendiği metodu, mezun olduğu Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde hâlen öğretmektedir.

Kırmızı Oda Pembe'nin Hikayesi Nedir? Meltem Cumbul'un Pembe Karakterinin Hastalığı Ne? ile ilgili etiketler TV8 Meltem Cumbul kırmızı oda pembe kırmızı oda pembenin hikayesi
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.