Kırmızı Oda Neden Final Yaptı? Binnur Kaya'dan Dikkat Çeken Final Paylaşımı Geldi

Cuma akşamları yayınlanan Kırmızı Oda dizisi bu akşam final yapıyor. 61 bölüm devam eden yayın hayatını noktalayacak dizinin final nedeni hakkında birçok yorum var. Reytinglerin düşmesi bir yana yarışma programı Survivor All Star'ın yayın günlerinin artırılmak istenmesi de pay sahibi. Ancak başrol Binnur Kaya'dan dikkat çeken final paylaşımı geldi.

Kırmızı Oda neden final yapıyor sorusu cevabını buldu. tv8 ekranlarında yayınlanan ve bugüne kadar birçok ünlü ismi ağırlayan dizi 61. bölümüyle ekrana veda ediyor. Ancak alınan son karar Kırmızı Oda'nın neden final yaptığını açıkça gösterdi.

Binnur Kaya'nın Kırmızı Oda final nedeniyle ilgili yaptığı paylaşım çok konuşulacak.

Kırmızı Oda Neden Final Yapıyor?

Kırmızı Oda dizisinin final karar alması sonrası Gülseren Budayıcıoğlu'dan da açıklama geldi. Budayıcıoğlu, “sizleri hüzünlendirdik, üzdük hatta ağlattık, hiç olmazsa bu hikayelerin sonunu mutlu bitirelim istedik. gönüllerinize az da olsa dokunabildiysek ne mutlu bize” ifadelerini kullandı.

Kırmızı Oda Neden Final Yaptı? Binnur Kaya'dan Dikkat Çeken Final Paylaşımı Geldi

Ancak dizinin bitimi ile ilgili iki neden var: Birincisi düşen reytingler. Gazeteci Birsen Altuntaş, Erkan Petekkaya'nın canlandırdığı Delikanlı Sadi karakterinin dönüşü de reytinglerin yükselmesine yetmedi.

Kırmızı Oda'nın final yapmasının öteki nedeni ise Survivor All Star yayın günlerinin artırılmak istenmesi. Bilindiği gibi Survivor 2022 geçtiğimiz Salı akşamı bile tüm dizileri geride bırakarak reytinglerin zirvesine yükseldi.

Kırmızı Oda Neden Final Yaptı? Binnur Kaya'dan Dikkat Çeken Final Paylaşımı Geldi ile ilgili etiketler kırmızı oda neden final yaptı kırmızı oda final nedeni binnur kaya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.