Kırmızı Oda Dizisinde Sır Gibi Saklanan Aşk Öyküsü! Ortaya Çıktı! Seyirci Şok Oldu! Kimse Beklemiyordu

Yapımcılığını OGM Pictures'ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu'nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam hikayelerini bulunduran eserinden uyarlanan senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt'un kaleme aldığı Kırmızı Oda otuz yedinci bölümü ile 14 Mayıs Cuma akşamında TV8'de ekranlarda takipçileri ile buluştu.

Yapımcılığını OGM Pictures'ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu'nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam hikayelerini bulunduran eserinden uyarlanan senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt'un kaleme aldığı Kırmızı Oda otuz yedinci bölümü ile 14 Mayıs Cuma akşamında TV8'de ekranlarda takipçileri ile buluştu. Otuz yedinci bölümde neler olacağı ile ilgili ayrıntılar şu şekilde. Vahit (Uğur Yücel), Mitra (Melisa Aslı Pamuk) ile yaşadığı ve kimse tarafından bilinmeyen sır gibi sakladığı aşk öyküsünü anlattıkça, Doktor Hanım Vahit'in Mitra'yı terk etmesinin altında yatan nedeni anlamaya başlar.

Kırmızı Oda Dizisinde Nihal'in Özgürlüğü

Kendini keşfettikçe özgürleşen Nihal (Esra Ronabar), yaptığı girişimle insanların hayatlarına dokunmaya başladığını ve Doktor Hanım'a bunu anlatırken yüzündeki kendine özgüven duygusu ne kadar çok olduğu görünmekte. Zafer ile ilişkisinin ne yönde olacağını da Doktor Hanım'la beraber karar vermeye çalışır.

Kırmızı Oda Dizisinde Sır Gibi Saklanan Aşk Öyküsü! Ortaya Çıktı! Seyirci Şok Oldu! Kimse Beklemiyordu

Kardeşinin görev yaptığı okula giderek onunla konuşan Nihal okuldaki ihtiyaç sahibi çocuklara yardımda bulunacağını ifade ederek uzun zaman sonra kardeşi ile beraber bir şeyler yapmaya kararlı olduğunu artık işe yaramak istediğini belirtir. Nihal ile Zaferin ilişkisi gelecek bölümlerde nasıl olacağı dizi hayranları tarafından merak konusu.

Sadi'nin Gençlik Yılları Maceraları

Sadi'nin (Erkan Petekkaya) hikayesinde gençlik yıllarına gelmişti sıra gençlik yıllarında yaşadığı maceraları anlatan Sadi Miço'nun geri gelmiş olma ihtimali Sadi'nin kafasını bir hayli karıştırır. Bu haftaki bölümde de baya ilerleme kat edecek olan Kırmızı Oda Dizisi ilerleyen bölümlerinde olayların nasıl şekil alacağı merak edilmekte her bölümü ayrı bir sakinlik ve insanların hayatlarına dokunan dizi çok sevilmekte.

Kırmızı Oda Dizisinde Sır Gibi Saklanan Aşk Öyküsü! Ortaya Çıktı! Seyirci Şok Oldu! Kimse Beklemiyordu ile ilgili etiketler Kırmızı oda
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını Akıncı İHA'nın bulmasından rahatsız oldu!

Gazeteci Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını AKINCI İHA’nın bulmasından rahatsız oldu. Dünya AKINCI TİHA'yı ayakta alkışlarken, 'Fazla kasılmaya gerek yok yani' diyerek küçümsemeye kalkan Altaylı'ya tepki yağıyor.