Kırmızı Oda 8. bölüm fragmanı! Meliha öldü mü?

Kırmızı Oda 8. bölüm fragmanı… Kırmızı Oda 8. bölüm fragmanı olay oldu. İzleyenler Kırmızı Oda dizisinde Meliha'nın ölüp ölmediğini ve Evrim Alasya'nın diziden ayrılıp ayrılmadığını merak ediyor. Kırmızı Oda Meliha öldü mü? Evrim Alasya diziden ayrıldı mı? Detaylar haberimizde…

Kırmızı Oda 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? TV8 ekranlarının fenomen dizisi Kırmızı Oda da 8. bölüm fragmanı merak konusu oldu. Birbirinden farklı karakterlerin yer aldığı Kırmızı Oda dizisinde Meliha'nın akıbeti de netlik kazandı. Peki, Kırmızı Oda Meliha öldü mü?

Cuma akşamları TV8 ekranlarında yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Kırmızı Oda dizisinde 8. bölüm fragmanı büyük bir heyecan yarattı.

KIRMIZI ODA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kırmızı Oda son bölümünde; Meliha (Evrim Alasya) dramatik aşk öyküsünün devamında Necdet ile yaşadıklarından dolayı ne kadar pişmanlık duyduğundan bahsetti. Doktor Ayşe, oyunlarla Osman’ın acı dolu geçmişine yolculuk yaparken korkularını yenmekte kararlı olan Alya (Melisa Sözen), bu kez Doktor Hanım’a kendisi bir hikayede bulundu. İpek’in ailesinin sırrı Doktor Deniz’in yaşadığı bir hayal kırıklığını hatırlamasına sebebiyet verirken Doktor Piraye çöp dolu torbasını yanından ayırmayan Akif’in travmalarının sebebini bulmaya çalıştı.

Kırmızı Oda 8. bölüm fragmanı! Meliha öldü mü?

KIRMIZI ODA MELİHA ÖLDÜ MÜ?

Evrim Alasya karakterinin canlandırdığı Meliha, kendini ve geçmişini affederek doktor hanımın yanından ayrılmak durumunda kaldı. Evrim Alasya, sosyal medya hesabından veda mesajı yayınlayarak, Koca bir ekibin bir kısmı. Sağolsunlar beni çok güzel ağırladılar. Ben gidene kadar gözümün içine baktılar. Meliha aşkla gidiyor" paylaşımında bulundu.

Kırmızı Oda 8. bölüm fragmanı! Meliha öldü mü? ile ilgili etiketler Kırmızı oda Kırmızı Oda 8. bölüm fragmanı Kırmızı Oda Meliha evrim alasya

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.