Kırmızı Oda 29. bölüm izle 19 Mart 2021

Kırmızı Oda 29. bölüm izle TV8’de. Ekranların en çok izlenen dizilerinden biri olan Kırmızı Oda, 19 Mart 2021 Cuma akşamında son bölümü ile Youtube platformunda olacak. Peki, Kırmızı Oda son bölümünde neler yaşanacak?

TV8 ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Kırmızı Oda dizisi izleyenler tarafından çok sıkı bir şekilde yakından takip ediliyor. 19 Mart akşamında saat 20.00’da TV8’de yayınlanan Kırmızı Oda dizisi 29. son bölümü ile yine fırtınalar estiriyor.

Başrollerinde Binnur Kaya ile Burak Sevinç’in oynadığı Kırmızı Oda dizinin 29. son bölümümde; Kumru sonunda kendisine şiddet gösteren Şenol’un yaptıklarını ve Servet’in yaşattıklarını babaannesine anlatarak olayların farklı bir boyuta taşır.

KIRMIZI ODA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kumru (Aslıhan Gürbüz),Şenol'dan gördüğü şiddete dayanamayıp Servet'in kendisine yaşattıklarını babaannesine anlatır. Nazlı (Pınar Deniz),Doktor Hanım'ın sözlerinden yola çıkarak hayatındaki eksik parçaları keşfederken; Recai, Nazlı ile evliliğinden önceki hayatını Doktor Hanım'la paylaşır.

Kırmızı Oda 29. bölüm izle 19 Mart 2021

Babasız büyümenin zorluğuyla baş etmiş Sadi (Erkan Petekkaya),üvey annesinin evinde gördüğü kötü muameleye bile anlayışla yaklaşarak Doktor Hanım'ı şaşırtır.

KIRMIZI ODA SON BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kırmızı Oda 29. bölüm izle 19 Mart 2021 ile ilgili etiketler Kırmızı oda Kırmızı Oda 29. bölüm Kırmızı Oda son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.