Kırmızı Oda 2. Bölüm Full İzle!

Kırmızı Oda 2. Bölüm Full izle! Kırmızı Oda 2. bölümüyle bu akşam tv8 ekranlarında olacak. Kırmızı Oda 2. bölüm full tek parça izleme linki tek parça halinde TV8'de... Binnur Kaya'nın başrolünde oynadığı dizide 2. bölüm Alya karakterine ünlü oyuncu Melisa Sözen hayat verecek. İşte detaylar...

Kırmızı Oda 2. Bölüm Full izle! Binnur Kaya'nın başrolünde oynadığı ve Kırmızı Oda 2. bölümde konuk oyuncu olarak Melisa Sözen'in katılacağı dizi bu akşam tv8'de. Kırmızı Oda 2. Bölüm full izle linki ve tek parça youtube ekranı haberimizde...

KIRMIZI ODA 2. BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Binnur Kaya'nın olağanüstü performansıyla ilk bölümde izleyici ekran başına kilitleyen Kırmızı Oda 2. bölümü full izle şansıyla devam edecek.

Kırmızı Oda 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Alya, kliniği birbirine katıyor!


KIRMIZI ODA KONUSU

Kırmızı Oda da başrol oyuncusu Binnur Kaya psikiyatri kliniğinin sahibi ve bir psikiyatristi canlandıracak. Psikiyatri kliniğinde doktorlarını ve onlara başvuran hastaların hayatlarını anlatacağı “Kırmızı Oda”da her hayat hikayesinin altında yatan acılar, sevinçler, mutluluk ve hüzünler izleyicinin de ruhunun kapalı kapılarını aralayacak. Hastalar o Güne kadar kimselere söyleyemedikleri sırları dile getirirken izleyiciler de kendi bugünleri, geçmişleri ve yarınlarına dair bir şeyler bulacak.

11 EYLÜL KIRMIZI ODA 2. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.