Kırmızı Oda 12. bölüm full izle!

Kırmızı Oda 12. bölüm izle linki merak ediliyor. TV 8'de bu akşam yayınlanacak olan Kırmızı Oda 12. bölüm izle bağlantısı tek parça halinde puhu tv'de ekrana gelecek. 20 kasım akşamında Kırmızı Oda yeni bölüm full TV 8 ekranlarında yayınlanacak.

Kırmızı Oda 12. bölüm izle bağlantısı araştırılıyor. Başrollerinde Binnur Kaya'nın rol aldığı Kırmızı Oda 12. son bölüm tek parça TV 8 ve youtube üzerinden de izlenebilecek. Dizinin yayınlanan son bölümü geçtiğimiz hafta ekrana gelmiş, Selvi'nin hikayesi izleyicileri ekran başına kilitlemişti.

Kırmızı Oda 12. son bölümde; Doktor Hanım; babasının ölümünden sonra gittikçe içe kapanıp yalnızlaşmış Alya'yla (Melisa Sözen) çözüm yolları arayışına girer. Selvi (Sema Keçik), anne (Özlem Turay) ve babası (Ruhi Sarı) tarafından daha çocuk yaştayken elli yaşındaki Rıza (Serhat Nalbantoğlu) ile evlendirildikten sonra neden evden çıkamadığını online terapide Doktor Hanım'a anlatır.

KIRMIZI ODA 12. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.