Kiralık Villalara Talep Artıyor!

Yaz veya kış tatili fark etmeksizin kişiler farklı tatil akımlarına yönelmeye başladı.

Klasik otel tatilinden sıkılmış veya tatilde dahi ev konforu arayan kişiler kiralık villalara yoğun talep gösteriyor. Güvenilir villa kiralama kapsamında hizmet veren acentelerden zahmetsiz bir şekilde kiralık villa buluyorlar. Hellovillam.com kurucularından Sercan Korkuç, kiralık villalara artan talebin altında yatan nedenlere değindi. Türkiye’nin hangi bölgelerinin villa kiralama için popüler olduğundan bahsetti.

Kiralık Villalara Yönelik Artan Talebin Altındaki Nedenler

Kiralık villalar, insanlara ihtiyacı olan birden fazla imkan sunar. Geniş aileler için geniş bir villada konaklama tüm aile üyelerinin aynı çatı altında olmasına olanak tanır. Kişiler özel ve çocuk havuzlu villalarında sadece aile üyeleri ile bir tatil geçirme imkanı buldu. Kalabalıktan uzak bir tatil yapmak isteyen kişiler için kiralık villalar aranan mahremiyeti sağladı. Bu noktada muhafazakar villa başlığı da devreye girdi. Özellikle İslami şartlara uygun rahat bir tatil geçirmek isteyen kişiler tatil için bu villaları tercih etmeye başladı.

Otellerin evcil hayvan kabul etme konusunda katı kuralları olması evcil hayvan sahiplerini mağdur eden durumlardan olabiliyor. Evcil hayvan kabul eden villalar sayesinde kişiler evcil dostlarını da tatile getirebiliyor.

Söz konusu bir kış tatili ise jakuzili ve şömineli villalar farklı bir tatil konsepti sağlıyor. Yaz tatili için ise denize sıfır veya doğa içinde konumlanan villalar mevkileri itibari ile tercih ediliyor. Kişiler bahçeli villalarında günün her saatinin tadını çıkarma imkanı buluyor.

Kiralık Villaların Popüler Olduğu Yerler

Türkiye’de birçok farklı nokta, farklı bir tatil konseptine hitap etmesiyle ön plana çıkar. Yazlık konseptine sahip bir tatil için Bodrum ve Kaş en iyi kiralama sitesi kategorilerinde en çok yer verilen bölgelerdir. Bodrum kiralık villa seçenekleri haftalık veya günlük kiralanabiliyor olup, tatilcilerden yoğun ilgi görür. Lüks özelliklere sahip olan seçenekler bulunur. Şehir merkezine yakın veya dağlar arasında gözlerden uzak tatil geçirmek isteyenler için farklı villalar vardır. Yaz döneminde pahalı bir yer olan Bodrum için villa konaklama seçeneği uygun fiyatlı olabilmektedir. Ucuz kiralık villa seçenekleri arasında Bodrum bölgesinden villalar bulmak mümkündür.

Kalabalık arkadaş grupları tatil için geniş villalar tercih eder. Kaş, farklı konaklama kapasitesine sahip villalarıyla her tatil ekibi için bir villa seçeneği sunar. Kaş kiralık villa seçeneklerinde konaklama ile özel havuzlu ve bahçeli olan bu villalarda tatil ekibi keyifli saatler geçirir. Baş başa romantik bir tatil yapmak isteyen çiftler ise balayı villaları kiralarlar. İki veya daha fazla kişilik olabilen bu villalarda romantik bir tatil için gereken tüm imkanlar bulunur. Bodrum, Kaş, Fethiye, Marmaris, Sapanca, Ağva ve Kalkan gibi tatil bölgelerinde balayı villası konseptine ait farklı özelliklere sahip villalar bulmak mümkündür.

Kiralık Villalara Talep Artıyor! ile ilgili etiketler hellovillam villa kiralama
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.