Bostancı Dudullu Parseller sefer saatleri 2024! M8 metro durakları! M8 metro saat kaça kadar çalışıyor? M8 hafta sonu kaça kadar açık? M8 son sefer saat kaçta?

M8 Metro saatleri ve durakları 2024! İstanbul'un trafiği, şehir içi ulaşımı konusunda önemli bir sorun haline gelmiştir. Bu soruna büyük bir çözüm olan Bostancı - Parseller metro hattı veya kısaca M8, sefer saatleri ve durakları gibi konularda merak konusu haline geldi. Bu bağlamda 'Bostancı Parseller sefer saatleri 2024' 'M8 metro durakları' gibi başlıklar araştırılıyor. Peki, M8 metro saat kaça kadar çalışıyor? M8 hafta sonu kaça kadar açık? M8 son sefer saat kaçta? İşte, M8 metro ayrıntıları!

İstanbul'un kalabalık ve hareketli trafiği, şehir içi ulaşımı konusunda önemli bir sorun haline gelmiştir. Bu sorunu çözmek ve İstanbullulara daha hızlı ve etkili bir toplu taşıma seçeneği sunmak amacıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi, M8 Metro Hattı'nı hayata geçirdi. Yeni M8 Metro Hattı, Anadolu Yakası'nı baştan başa geçerek Bostancı'dan Parseller'e kadar uzanırken, önemli semtleri birbirine bağlıyor. Bu bağlamda bu yeni metro hattının durakları ve sefer saatleri gibi detay araştırmaları arama motorlarında hız kazandı. Peki, M8 metro durakları neler, saat kaça kadar çalışıyor, durak arası kaç dakika? İşte, M8 Bostancı - Dudullu - Parseller Metro hattı sefer saatleri ve durakları...

Bostancı  Dudullu Parseller sefer saatleri 2024! M8 metro durakları! M8 metro saat kaça kadar çalışıyor? M8 hafta sonu kaça kadar açık? M8 son sefer saat kaçta?

M8 METRO DURAKLARI NELER? BOSTANCI DUDULLU PARSELLER METRO DURAKLARI!

  1. Bostancı

  2. Emin Ali Paşa

  3. Ayşekadın

  4. Kozyatağı

  5. Küçükbakkalköy

  6. İçerenköy

  7. KayışdağI

  8. Mevlana

  9. İmes

  10. Modoko-Keyap

  11. Dudullu

  12. Huzur:

  13. Parseller

M8 METRO HATTI NEREDE? BOSTANCI DUDULLU PARSELLER METROSU!

M8 Metro Hattı, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda hizmet veren önemli bir ulaşım koridorudur. Bu hattın, Maltepe, Kadıköy, Ataşehir ve Ümraniye gibi toplamda yaklaşık 1,7 milyon kişinin yaşadığı ilçeleri birbirine bağlaması, şehir içi ulaşımda önemli bir rol üstlenmektedir.

BOSTANCI DUDULLU PARSELLER SEFER SAATLERİ! M8 METRO SAAT KAÇA KADAR AÇIK? M8 METRO SAATLER 2024!

M8 Metro Hattı, sabah 06:00'da ilk seferini gerçekleştirir ve gece 00:00'da son seferini yapar. Seferler arasındaki süre ortalama 8 dakika 40 saniyedir ve tam bir gidiş süresi yaklaşık 21 dakikadır.

M8 METRO ÇALIŞMALARI NE ZAMAN BAŞLADI? M8 METRO HATTI BİTTİ Mİ?

M8 Metro Hattı'nın tarihçesi oldukça ilgi çekicidir. İhalesi 29 Eylül 2015'te gerçekleştirilen hat, 2018'de kredi sıkıntıları nedeniyle inşaat çalışmaları durmuş, ancak temmuz 2020'de öz kaynaklarla yeniden başlatılmıştır. Mart 2021'de testlere başlanan metro araçlarıyla birlikte Kasım 2021'de ilk test sürüşü gerçekleştirilmiş ve 6 Ocak 2023'te hizmete girmiştir.

BOSTANCI DUDULLU PARSELLER METRO HATTI KAÇ KM? M8 METRO NE ZAMAN AÇILDI?

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda hayatı kolaylaştıran bir ulaşım ağı olan M8 Metro Hattı, Bostancı'dan Parseller'e kadar uzanan 13 istasyonlu, toplamda 14,27 kilometrelik bir güzergah sunar. Bu hattın Kuzey-güney aksında sağladığı önemli bağlantı, şehrin ulaşım dinamiklerini kökünden değiştiriyor. 6 Ocak 2023'te hizmete giren M8, "150 günde 150 proje" hedefi çerçevesinde hayata geçirilen projeler arasında yer alıyor.

M8 METRO HAFTA SONU AÇIK MI, SAAT KAÇA KADAR AÇIK?

Evet, M8 metro hattı haftasonu da açık. Cuma ve cumartesi günleri 24 saat boyunca hizmet veriyor. Pazar günü ise 06:00 - 23:00 saatleri arasında çalışıyor.

M8 METRO SEFER ARALIKLARI! BOSTANCI DUDULLU PARSELLER METROSU KAÇ DAKİKADA BİR GELİYOR?

Yoğun saatlerde: 4-5 dakika

Diğer saatlerde: 8-10 dakika

M8 HAFTA İÇİ SAAT KAÇA KADAR AÇIK?

Pazartesi - Perşembe: 06:00 - 23:00

M8 HAFTA İÇİ SAAT SONU KADAR AÇIK?

Cuma - Cumartesi: 24 saat

Pazar: 06:00 - 23:00

 

Bostancı Dudullu Parseller sefer saatleri 2024! M8 metro durakları! M8 metro saat kaça kadar çalışıyor? M8 hafta sonu kaça kadar açık? M8 son sefer saat kaçta? ile ilgili etiketler M8 Metro Hattı İBB
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.