Kim Milyoner Olmak İster final mi yapıyor?

ATV ekranlarının büyük bir heyecanla izlenen uzun soluklu yarışma programı "Kim Milyoner Olmak İster?"in dün akşam beklenen yeni bölümü yayınlanmadı. Programın yayınlanmama sebebi izleyiciler tarafından merakla araştırılırken, programın sunucusu ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun Kurtlar Vadisi Kaos'ta rol alacağı ve bu yüzden programı bıraktığı iddiası kafaları karıştırdı.

Her hafta cumartesi günü izleyicisiyle buluşan ekranların uzun soluklu yarışma programı "Kim Milyoner Olmak İster?" dün akşam yayınlanmadı. Söz konusu durum, yarışmanın hayranlarını meraklandırdı. Kim Milyoner Olmak İster'in neden yayınlanmadığına dair herhangi bir açıklama yapılmaması, yarışmanın final yaptığı iddialarının ortaya atılmasına sebep oldu.

KURTLAR VADİSİ KAOS'A MI TRANSFER OLUYOR?

Geçtiğimiz haftanın reyting sonuçlarına göre, ilk 10'a giremeyen Kim Milyoner Olmak İster ile ilgili ortaya atılan bir diğer iddia ise, programın sunucusu Kenan İmirzalıoülu'nun Kurtlar Vadisi Kaous adlı yapımda yer alacağıyla ilgili. 

Kim Milyoner Olmak İster yarışma programını yayın akışında göremeyince durumu merak eden ve kanalla iletişime geçerek bilgi alan Milliyet gazetesi yazarı Sina Koloğlu köşesinde şunları belirtti:

"Sordum durumu. 'Şimdilik ara verdik' dediler. Kenan İmirzalıoğlu'nun 'Kurtlar Vadisi Kaos'ta oynayacağı hatta, fiyatının bile belirlendiği yazılıp, çiziliyor. Show TV deniyor. Sordum kanala. "Belli ki çekmek için bir hareket var. Bize gelen bir şey yok" bilgisi verildi. Yani bu dizi iddia edilen kanalda değil.

HAZİRAN AYINA KADAR YAYINLANMAYACAK

Öğrendiğim, ATV'nin Haziran ayına kadar ara verdiği... "Dizilerin sezon finallerine göre" dediler. Bir dizi olabilir mi İmirzalıoğlu ile ilgili? 'Üç ay sonra başlayacak tekrar yarışma, zannetmiyoruz' cevabı geldi. Ne olursa olsun marka bir yarışma. Düşüşler olabilir. Daha iyi sorular mesela, daha 'yetkin' yarışmacılar... Böyle bir dinlenmeye ihtiyaç vardı galiba" 

 

 

 

 

 

Kim Milyoner Olmak İster final mi yapıyor? ile ilgili etiketler Kim Milyoner Olmak İster Kenan İmirzalıoğlu kurtlar vadisi kaos
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.