Kim Kardashian'ın hamileliği hayati risk taşıyınca çocuk için öyle bir yönteme başvurdu ki!

İki çocuğu olan Kim Kardashian üçüncüsü için harekete geçti. Kim Kardashian ve Kanye West bu kez ilginç bir yöntemle çocuk sahibi olmayı planlıyor.

ABD merkezli TMZ'nin haberine göre, Kim Kardashian ve Kanye West üçüncü çocuk için hazırlıklara başladı. Ancak bu kez bebeği Kim Kardashian değil bir taşıyıcı anne doğuracak.

Ünlü çiftin yalnızca taşıyıcı anneye 10 ay için 45 bin dolar ödeyeceği belirtiliyor. Eğer ikiz olursa bunun için artı 5 bin dolar daha ödeme yapılacak.

erwetwet

Taşıyıcı anne üçüz bebek dünyaya getirirse de bebek başına 10 bin dolar fazladan ödenecek. Habere göre hamilelik sırasında taşıyıcı annenin üreme organları zarar görürse de 4 bin dolar tazminat alacak.

ererterw

Çiftin, taşıyıcı anneye uygulamayı planladığı yasaklar da gündemde. Taşıyıcı anne kesinlikle sigara, alkol ve uyuşturucu kullanmayacak. Embriyo implantasyonundan sonraki üç hafta boyunca hiç kimseyle cinsellik yaşamayacak.

Hamileliği devam ederken saunalardan uzak durup saçlarını da kesinlikle boyatmayacak. Çiftin; hamileliğin Kim Kardashian için hayati risk taşıması nedeniyle böyle bir karar aldığı da ileri sürülenler arasında.

Kim Kardashian'ın hamileliği hayati risk taşıyınca çocuk için öyle bir yönteme başvurdu ki! ile ilgili etiketler Kim Kardashian Kanye West Çocuk abs taşıyıcı anne 10 ay için 45 bin dolar
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.