Her geçen gün servetine servet katıyor... Dakikada 14,4 milyon dolar kazanıyor!

Reality şovuyla gündemden düşmeyen ve her yaptığı, giydiği olay olan Kim Kardashian, yeni makyaj ürünleri markasıyla dakikada 14,4 milyon dolar kazanç elde ediyor. Ünlü yıldız, her geçen gün servetine servet katıyor...

Kardashian/Jenner ailesi, neredeyse ellerinin değdiği her şeyi ekonomik kazanca çevirebiliyor. Ailenin en tanıdık üyesi Kim Kardashian, ekonomik kazanç açısından da en çok öne çıkan isim.

uAtyA

36 yaşındaki ABD’li reality şov yıldızının yeni güzel ürünleri markası, dakikada milyon dolarlar kazandırıyor. Kim Kardashian’ın, kız kardeşi Kylie Jenner ile birlikte çıkardığı ve her biri 45 dolara satılan kapsül dudak koleksiyonu, dakikada 13,5 milyon dolarlık gelir getiriyor.

Şimdi tamamen kendine ait marka yaratan Kim Kardashian’ın makyaj seti, her biri 48 dolardan satılarak dakikada 14,4 milyon dolar kazandırıyor. Kardashian, Forbes’ın “en çok kazanan 100 ünlü” listesine 45,5 milyon dolarlık kazancıyla en zengin 47’nci ünlü olarak girdi.

tuyurt

Ünlü yıldız, geçen yıl 51 milyon dolarlık kazancıyla, Kardashian/Jenner ailesinden tek üye olarak listeye alınmıştı.
Bu yıl ise Kylie Jenner da 41 milyon dolarlık geliriyle 59’uncu en zengin ünlü olarak Kardashian/Jenner ailesinden listeye giren ikinci isim oldu.

Her geçen gün servetine servet katıyor... Dakikada 14,4 milyon dolar kazanıyor! ile ilgili etiketler Kim Kardashian Kylie Jenner Marka kazanç en çok kazanan
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.