Kilo Vermek İsteyenler, Bu Yeni Öneriyi Dikkate Alın! Verdiğiniz Kiloların Nereye Gittiğini Biliyor Musunuz?

Son yılların en popüler hastalıklarından Obezite, sporun ve diyetin hayatımızda ne kadar önemli olduğunu gözler önüne seriyor. Kilo vermenin püf noktalarını araştıranlar uzmanların önerilerini dikkat alırken internette karşılaştıkları bilgileri de deneyimleyebiliyor. Peki verilen kiloların nereye nasıl gittiğini biliyor musunu? Hadi gelin bakalım.

Kilo vermek konusunda problem yaşayanlar her öneriyi dikkate alabiliyor. Ancak verilen kiloların nereye ve nasıl gittiğini bilmiyorsak, sağlıklı bir zayıflama süreci geçirmiyoruz. Uzmanların da görüşü bu doğrultuda.

Spora ve diyete hayatımızda verdiğimiz önem ve dolayısıyla zaman, bizi sağlıklı yaşam konusunda bilinçlendirmeye yetmelidir. Nasıl kilo verilmelidir konusu birçok diyetisyenin ve yaşam koçunun ajandasında yer almaktadır. Peki verdiğimiz kilolar nereye ve nasıl gitmektedir?

VERİLEN KİLOLAR NEREYE VE NASIL GİDİYOR?

Kilo verdiğinizde, o kaybettiğiniz kiloların nereye ve nasıl gittiğini biliyor musunuz?

O yağlar CO2 ve suya dönüşür. Eğer 10 kg verirseniz; Bunun 8,4 kg’ı karbondioksite dönüşerek akciğerlerden atılır. Gerisi de suya dönüşerek atılır. Yani o kilolar hava ve su olur.

Kilo Vermek İsteyenler, Bu Yeni Öneriyi Dikkate Alın! Verdiğiniz Kiloların Nereye Gittiğini Biliyor Musunuz?

Kilo Vermede Sağlıklı Nefes Almak Önemli!

Zayıflama sürecinde yine zinde kalmak adına beslenmesine ve yaşam stiline dikkat edenler kilolarını verebilmek için düzenli spor yapmalıdır. Verilen kiloların akciğerlerle ilgili olduğunu da düşünürsek nefes almamıza, nefesimizin ritmine, beslenmemize ve kanserojen madde katkılı yiyeceklere dikkat etmeliyiz.

Kilo Vermek İsteyenler, Bu Yeni Öneriyi Dikkate Alın! Verdiğiniz Kiloların Nereye Gittiğini Biliyor Musunuz? ile ilgili etiketler kilo verme
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.