Kerem Bursin ile Hafsanur Sancaktutan'dan Ya Çok Seversen dizisinin setinde eğlenceli anlar!

Kerem Bursin ile Hafsanur Sancaktutan, başrolünde yer aldıkları Ya Çok Seversen dizisinin setinde eğlenceli anlar yaşadı.

Başrollerinde Kerem Bursin ve Hafsanur Sancaktutan'ın yer aldığı Ya Çok Seversen dizisi yayınlandığı ilk bölüm ile yoğun ilgi gördü. Kerem Bursin ile Hafsanur Sancaktutan'ın canlandırdığı Ateş ve Leyla karakterlerinin birbirleriyle yakınlaşmasını konu edinen dizinin setinde eğlenceli anlar yaşandı.

YÜZLERİNİ UNA BATIRDILAR!

Çekimler arasında sette keyifli anlar geçiren Kerem Bursin ile Hafsanur Sancaktutan, geçtiğimiz günlerde karşılıklı taş-kağıt- makas oyunu oynadılar. Oyunda kaybeden kişinin yüzünü una bulaması gerektiği kuralı vardı. Bu kurala uyan  her iki ismin yüzü de oyunun sonunda tamamen unla kaplandı.

Kerem Bursin ile Hafsanur Sancaktutan'dan Ya Çok Seversen dizisinin setinde eğlenceli anlar!

Kerem Bursin ile Hafsanur Sancaktutan'dan Ya Çok Seversen dizisinin setinde eğlenceli anlar! - Resim : 2

 

 

Kerem Bursin ile Hafsanur Sancaktutan'dan Ya Çok Seversen dizisinin setinde eğlenceli anlar! ile ilgili etiketler Ya Çok Seversen Kerem Bürsin Hafsanur Sancaktutan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.