Kenan İmirzalıoğlu: Bu duyguyu yaşamayana anlatmak zor!

Geçtiğimiz aylarda eşi Sinem Kobal ile birlikte Lalin adı verdikleri bebeklerini kucaklarına alan Kenan İmirzalıoğlu, “Bu duyguyu yaşamayana anlatmak zor" dedi.

Esquire dergisine konuşan Kenan İmirzalıoğlu eşi Sinem Kobal’ı hem de ekimde dünyaya gelen kızı Lalin’i anlattı.

İmirzalıoğlu, “Kızımla hayatım bambaşka bir noktaya taşındı. 15 yıl önce gerçekleşseydi, aynı anlayışta mı olurdum, emin değilim. Yaş itibariyle daha iyi gözlemleyebiliyorum. Lalin’i kucağıma alınca, tamamlandık hissi geldi” ifadelerini kullandı.

"DOĞRU ZAMANDA NİKAH MASASINA OTURDUM"

Empati yeteneğinin arttığını söyleyen İmirzalıoğlu, “Bu duyguyu yaşamayana anlatmak zor. Kızıma en çok edebi öğretmek istiyorum. İnşallah edepli ve vicdanlı olur. Karşısına hep iyi insanlar çıksın diye dua ediyorum. Bizim artık üç kişilik bir dünyamız var. Birlik ve bütünlük duygumuz gelişti” diye konuştu.

46 yaşındaki oyuncu, 2016’da hayatını birleştirdiği Sinem Kobal için ise şu sözleri dile getirdi: “Doğru zamanda nikah masasına oturdum. Evlilik için özellikle erkek hazır olmalı"

 "Eğer benim gibi eşinizi bulduysanız, evlilik mükemmel. Kendimi daha güçlü ve iyi hissediyorum. Lalin’den sonra Sinem’e ve tüm annelere saygım beş kat arttı"

 

Kenan İmirzalıoğlu: Bu duyguyu yaşamayana anlatmak zor! ile ilgili etiketler Kenan İmirzalıoğlu Sinem Kobal Bebek evlilik
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.