Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yeni bir gaf daha: 10 Ekim Ankara Gar saldırısının tarihini karıştırdı

Kemal Kılıçdaroğlu terör örgütü DEAŞ'ın 10 Ekim 2015'te Ankara Garı önünde gerçekleştirdiği terör saldırısının yıl dönümünde, partisinin grup toplantısında konuya ilişkin konuşmak istedi. Fakat Kılıçdaroğlu tarihleri karıştırınca yeni bir gafa daha imza attı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada yeni bir gafa daha imza attı. DAEŞ'in 10 Ekim 2015'te Ankara Garı saldırısının yıl dönümü nedeniyle konuşmak isteyen Kılıçdaroğlu, saldırının hem 'Bugün günlerden 10 Aralık' dedi hem de gar saldırısının 10 Aralık'ta yapıldığını zannetti. Partililerden gelen uyarıları da anlayamayan Kılıçdaroğlu, konuşmayı iyice karıştırdı.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yeni bir gaf daha: 10 Ekim Ankara Gar saldırısının tarihini karıştırdı ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu 10 Ekim Ankara

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.