Kefaret 18. son bölüm izle

Kefaret 18. bölüm full izle yayında. Pazar günlerinde FOX TV ekranlarında yayınlanan Kefaret 18. bölüm tek parça halinde kesintisiz olarak FOXPlay de. Peki, Kefaret 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ile Mert Fırat’ın yer aldığı Kefaret dizisinin 18. son bölümü 21 Mart Pazar gününde FOX TV ekranlarında izleyicisi ile buluştu.

Her bölümü birbirinden aksiyon dolu sahnelerle dolu olan Kefaret dizisinde bu hafta; Sinan’dan gelen kayıp haberi çiftlikte bomba etkisi yaratırken tutsak olan Meltem’i de bebeğiyle zor günler beklemektedir.

Kefaret 18. Bölüm Özeti

Sinan’ın kayıp haberi çiftliğe bomba gibi düşerken Arzu’nun zorla tuttuğu Meltem ve bebeğini zor günler beklemektedir. Ahmet, Arzu’nun Cansu’yu takas etme talebini reddeder ve telefonu yüzüne kapatır.

Kefaret 18. bölüm full izle

Fulya meslekten atılmak pahasına Sinan’ı bulabilmek için sıra dışı yöntemlere başvururken Emre de Alp’in de yardımını alarak Meltem’i aramaktadır. Ahmet’in umursamazlığına dayanamayan Zeynep kendini tehlikeye atarak Arzu ile konuşmaya gider ancak bu kararı kötü sonuçlar doğuracaktır.

Kefaret 18. Bölüm Full İzlemek İçin Tıklayınız

Kefaret 18. son bölüm izle ile ilgili etiketler kefaret Kefaret 18. bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.