Kazara Aşk Dizisinde Oyun Üstüne Oyun Seyircinin Aklını Başından Aldı! Yaşananlar Çok Güldürdü

Star ekranlarında yayınlanmaya başlayan Koliba Film imzalı olan Kazara Aşk dizisi her hafta yeni bölümü ile Perşembe günleri ekranlara geliyor.

Star ekranlarında yayınlanmaya başlayan Koliba Film imzalı olan Kazara Aşk dizisi her hafta yeni bölümü ile Perşembe günleri ekranlara geliyor.

Kazara Aşk dizisinin şimdiye kadar 3 bölüm yayınlanmış oldu. Dizinin yeni hafta 4. bölümü yayınlanacak. Şimdiden, dizinin hayranları yeni bölümlerde neler olacağını çok merak etmeye başladılar. 

Kazara Aşk Dizisinde Neler Olacak 

 

Tahsin Bey'in yapmış olduğu emrivaki nedeni ile balayına gitmek zorunda kalmış olan Civan ve Şimal, depoda bayıltmış oldukları Nazlı ve Kenan'ı aileleri far etmeden balayından çıkarmak zorundadırlar. Nazlı ve Kenan'ın ayılması ve her şeyi anlatmaları an meselesidir. Neyse ki Aslı ile Levent, hiç bir olay çıkmadan Nazlı ve Kenan'ı depodan çıkarmayı başardı. Ama bu sırada Aslı Kenan'ın kim olduğu hakkında ailesine yalan söyledi.

Kazara Aşk Dizisinde Oyun Üstüne Oyun Seyircinin Aklını Başından Aldı! Yaşananlar Çok Güldürdü

Depodan çıkmış olan Kenan ile Nazlı, Civan ve Şimal'e yaptıkları şantajlar devam ediyor. Kenan'ı peşini bırakması için ikna etmek Şimal için oldukça zor bir durum olmuştur. Civansa Nazlı'ya gerçekleşen bütün olayları anlatarak ikna etmeye çabalar. Şimal ile sahte bir evlilik yaptığını söyler. Şimal için yapmış olduğu bu evlilik sadece ailesi için yapılmış olan oyundan ötesi evlilik değildir. 

Kazara Aşk Dizisinin Harika Kadrosu 

Kazara Aşk yapımcısı Ata Türkoğlu olan Yönetmeni Sadullah Celen senaryosu ise Bekir Baran Sıtkı ile Rana Mamatlıoğlu'na aittir. Dizinin oyuncuları ise Ümit Kantarcılar, Sude Zülal Güler, Selin Işık, Uğur Çavuşoğlu, Sercet Pandur’dır.

Dizide ayrıca, Aycan Koptur, Burak Tamdoğan, Burakhan Yılmaz, Ali Haydar Çataltepe de rol alacak. Öykü Candanadam ve Çağdaş Tekin de Kazara Aşk dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan isimlerden olacak.  Bu benzersiz kadro ile birlikte dizinin hayranları yeni bölümleri heyecanla izliyorlar.

Kazara Aşk Dizisinde Oyun Üstüne Oyun Seyircinin Aklını Başından Aldı! Yaşananlar Çok Güldürdü ile ilgili etiketler kazara aşk
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.