Kayıp Dünya: Jurassic Park filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

13 Ağustos Star TV yayın akışında yer alan Kayıp Dünya: Jurassic Park adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Kayıp Dünya: Jurassic Park hangi kanalda? Kayıp Dünya: Jurassic Park oyuncuları kimlerdir?

13 Ağustos Star TV yayın akışında yer alan Kayıp Dünya: Jurassic Park adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Kayıp Dünya: Jurassic Park 1997 yılında vizyona girmiştir..

KAYIP DÜNYA: JURASSİC PARK FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

İlk filmde yaşanan olayların ardından kayda değer bir süre geçmiştir. Bir araştırma ekibi Jurassic Park’ın B adasına gönderilir. Başlarda her şey yolunda gibidir; ancak gönderilen ekip aslında bütün dinozorların yok edilemediğini ortaya çıkarır. Bu kez insanlar karşılarında daha vahşi, daha ölümcül ve kana karşı daha fazla arzu duyan dinozorları bulacaklardır. Savaş başlamak üzeredir ve kaçılabilecek hiçbir yer yoktur. Çok beğenilen Jurassic Park’ın dört sene sonra çevrilen devam filminin yönetmen koltuğunda yine Steven Spielberg var.

KAYIP DÜNYA: JURASSİC PARK FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Steven Spielberg

Oyuncular: Jeff Goldblum, Richard Attenborough, Pete Postlethwaite

Tür: Macera, Fantastik

Yapım Yılı: 19 Eylül 1997 / 2s 9dk

Kayıp Dünya: Jurassic Park filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler film Star TV Kayıp Dünya: Jurassic World Kayıp Dünya jurassic world konusu nedir oyuncuları kim
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.