Kaya Çilingiroğlu'nun sevgilisi Seda Sevin kimdir?

Model ve oyunculuk yapan Seda Sevin'le yaklaşık 1 aydır aşk yaşayan Çilingiroğlu'nun bu yemeği düzenleme sebebi ise genç sevgilisini eski eşi Hülya Avşar'dan olan 19 yaşındaki kızı Zehra ile tanıştırmaktı. Ünlü spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, önceki gün sevdiklerini yemekte bir araya getirdi. Kızı Zehra'yla aşkını yemekte bir araya getiren Kaya Çilingiroğlu, yemeğe yakın dostlarını da davet etmeyi ihmal etmedi. Peki, Kaya Çilingiroğlu'nun sevgilisi Seda Sevin kimdir ve kaç yaşındadır? Detaylar haberimizde...

Ünlü spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, önceki gün sevdiklerini yemekte bir araya getirdi. Model ve oyunculuk yapan Seda Sevin'le yaklaşık 1 aydır aşk yaşayan Çilingiroğlu'nun bu yemeği düzenleme sebebi ise genç sevgilisini eski eşi Hülya Avşar'dan olan 19 yaşındaki kızı Zehra ile tanıştırmaktı. Seda Sevin, dahil olduğu projeler ve özel hayatıyla araştırmalara konu olmaya devam ediyor. Oyunculuk kariyerine uzun yıllar önce başlayan Seda Sevin, Hababam Sınıfı Merhaba filminde yer aldı. Peki, Kaya Çilingiroğlu'nun sevgilisi Seda Sevin kimdir ve kaç yaşındadır? Detaylar haberimizde...

seda_sevin

Ünlü spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, önceki gün sevdiklerini yemekte bir araya getirdi.

Model ve oyunculuk yapan Seda Sevin'le yaklaşık 1 aydır aşk yaşayan Çilingiroğlu'nun bu yemeği düzenleme sebebi ise genç sevgilisini eski eşi Hülya Avşar'dan olan 19 yaşındaki kızı Zehra ile tanıştırmaktı.

Kızı Zehra'yla aşkını yemekte bir araya getiren Kaya Çilingiroğlu, yemeğe yakın dostlarını da davet etmeyi ihmal etmedi.
Zehra'yla tanışan Sevin, yemekte çekilen fotoğrafı Instagram'da paylaştı.

İşte Seda Sevin’in o sosyal medya paylaşımı:

paylaAAm_2

SEDA SEVİN KİMDİR?

Seda Sevin, yer aldığı projelerin yanı sıra özel hayatıyla dikkatleri üzerine çekiyor. 5 Haziran 1981 tarihinde dünyaya gelen Seda Sevin, lise öğrenimini 90'lı yılların sonunda Fenerbahçe Lisesi'nde gerçekleşleştirmiştir. Tasarım işleriyle de uğraşan Seda Sevin, bir dönem kendi ismiyle açtığı butikte ürünlerini sergilemiştir. Daha sonra bu ürünleri farklı bir isimle satışa sunma kararı almıştır.

seda_sevin1

Seda Sevin, oyunculuk kariyerine ise 1997 yılında Gülüm dizisi ile başlamıştır. Ardından 1998 yılında Sırılsıklam dizisine başlayan Seda Sevin, 2003 yılında Hababam Sınıf Merhaba filminde rol almıştır. 2004 yılında Gece yürüyüşü adlı diziye Özlem karakteri ile giriş yapan oyuncu, 2006 yılında Zeynep Kaya karakteri ile Kördüğüm dizisinde yer almışmıştır.

Seda Sevin, 2008 yılında ise Akasya Durağı'nda Ahu Baysal karakterini canlandırmıştır.

HABABAM SINIFI MERHABA KONUSU

Hababam Sınıfı’nın mezun olmasının üstünden yıllar geçmiş olsa da Özel Çamlıca Lisesi’nde eğitim devam etmektedir. Okulun eski sahibi Muharrem Gür vefat edince okul yönetimini oğlu Deli Bedri devralmıştır. Zamane Hababamcılar, eski geleneğin sadık izleyicileri olarak hem idareye hem de hocalarına kök söktürmeyi sürdürmektedirler. Deli Bedri ise onların haylazlıklarını bahane ederek okulu satma planları yapmaktadır. Bu durum karşısında okulun yeni müdiresi Fatoş Hoca, çareyi eski bir hababamcıdan yardım istemekte bulur ve Güdük Necmi rehber öğretmen rolüyle okula geri döner. Ama eski haylazlıkların yerini yenileri alalı çok olmuştur. Filmde Mehmet Ali Alabora'nın sevgilisini Nehir Erdoğan canlandırmıştır.

Oyuncular
Mehmet Ali Erbil - Deli Bedri

Hülya Koçyiğit - Fatoş Hoca

Halit Akçatepe - Güdük Necmi/İskoç Hoca

Mehmet Ali Alabora - Matkap Emre

Nehir Erdoğan -Arzu/Kız İsmail

Şafak Sezer - Ercüment

Melih Ekener - Bebe Ruhi

Peker Açıkalın - Psiko

Sümer Tilmaç - Öğretmen

Tuncay Akça - Bacaksız Amca

Ahmet Arıman - Hayta İsmail

Cem Gürdap - Tulum Hayri

Kaya Çilingiroğlu'nun sevgilisi Seda Sevin kimdir? ile ilgili etiketler Kaya Çilingiroğlu seda sevin kimdir zehra
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.