Murat Başoğlu skandal görüntüler sonrası ilk kez konuştu!

Murat Başoğlu aylar sonra sessizliğini bozdu. Sakal bırakan ve bir hayli kilo verdiği gözlenen Murat Başoğlu'nun, röportaj sırasında sık sık gözyaşı dökmesi dikkati çekti. Ünlü sunucu Murat Başoğlu “İnsanlar benim ölmemi istedi. Tabii ki çok pişmanım. Beni linç ediyorlar" dedi. 2017 yılının en büyük magazin skandalı kuşkusuz Murat Başoğlu'nun öz yeğeni Burcu Başoğlu ile teknede aşırı samimi bir şekilde görüntülenmesi olmuştu. Öz yeğeni ile ilişkiye girerken görüntülenen Murat Başoğlu sessizliğini bozdu. Murat Başoğlu konuyla alakalı neler söyledi? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığınca, Murat Başoğlu ve yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı hakkında, geçen hafta içinde "hayasızca davranışta bulunmak" iddiasıyla bir yıla kadar hapis cezası talebiyle açılan kamu davasının, Bodrum 4. Asliye Ceza Mahkemesince kabul edilmişti. 2017 yılının en büyük magazin skandalı kuşkusuz Murat Başoğlu'nun öz yeğeni Burcu Başoğlu ile teknede aşırı samimi bir şekilde görüntülenmesi olmuştu. Öz yeğeni ile ilişkiye girerken görüntülenen Murat Başoğlu sessizliğini Uçankuş TV'ye bozdu. Murat Başoğlu konuyla alakalı neler söyledi? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

murat

Özyeğeni Burcu Başoğlu ile bu yaz Bodrum'da samimi şekilde fotoğrafları ortaya çıkan Murat Başoğlu, aylar sonra Uçankuş'tan Anılcan Tanrıyar'a konuştu.

Çıkan fotoğrafların yeğeni Burcu Başaoğlu'na ait olmadığını söyleyen Murat Başoğlu röportaj sırasında zaman zaman gözyaşlarını tutamadı.

basoglu

"İNSANLAR BENİM ÖLMEMİ İSTEDİ"

Murat Başoğlu, ‘Bu planlı bir saldırı. Olanlardan çok pişmanım, biri bize kötülük yapıyor ve bunu başarmak içinde bir kumpas kurmuşlar. İnsanlar benim ölmemi istedi’ açıklamasını yaptı.

HANDE BERMEK SKANDAL OLAYLA İLGİLİ KONUŞTU

“Bu hayatımın en zor sınav ve deneyimi. Deneyimlerle olgunlaşıyoruz. Çok zor bir süreç ama unutmayın ki; ıstıraplar insanı büyütür. Burcu ile Murat arasında romantik bir ilişki yok. Aralarında bir şey yok! Ama algı şu: ‘Burcu ile Murat uzun süredir beraber ve bu olay da teknedeki fotoğraflarla gün yüzüne çıktı. Ben de bu yüzden boşandım’. Gerçek böyle değil. O fotoğrafların sadece bir karesi Burcu ile Murat’a ait. Diğerlerinin onlara ait olup olmadığı belli değil. Murat ile Burcu’nun cinsel ya da duygusal bir birlikteliği yok. Amca-yeğen ilişkisi bu. ‘Kararı yargı verecek’ diyor ve susuyorum… Burcu ile aramız her zaman çok iyiydi.

Olayı ilk öğrendiğimde ‘Sevgiyle kucaklıyorum’ dedim. Herkes buna çok takıldı. Bakın, ben hayatta her şeyin bir deneyim olduğuna inanıyorum. Her şey insanlar için, herkes her şeyi yaşayabilir. Murat’a güveniyorum, insanlar hata da yapabilir.”

hande_bermek

"FOTOĞRAFLARA İNANMIYORUM"

“Ben hâlâ fotoğraflara inanmıyorum. Ayrıca unutmayın ben boşandım. Karı-koca ilişkime nokta koydum. Murat daha önce beni başka biriyle aldattı. Bu boşanmanın temelinde de böyle bir şey yatıyor. İnsan hata yapabilir ama bu hatanın tekrarı başka bir şeydir. Bugün de Murat’ı kişilik, kimlik, karakter, erkek, insan olarak çok seviyorum ve de saygı duyuyorum. Herkes seçimlerinde özgürdür. Murat beni değil, kendini aldattı. Bunun sonucuna katlanacak. Yuvası yıkıldı işte. Her şerde bir hayır vardır.”

“MURAT OLAY SONRASI ÇOK DEĞİŞTİ”

“Bu olaylardan sonra Murat çok değişti, çok olgunlaştı. Yaşamla ilgili, çevresiyle ilgili, kendisiyle ilgili, bütün yaşama bakış açısı kökten değişti. Çok farklı bir alana geçti. Her şerde bir hayır vardır. Artık yakamızdan düşsünler. Oğlumuz var. Toparlanmamız lazım. Bırakın, ne olduysa bunun kararını yargı versin.

Murat beni seviyor, ben de onu seviyorum. Ama insan olarak. Karı-koca ilişkisi bitti. Ben Murat’ı sevdim, seviyorum ve de seveceğim. Hem de her zaman seveceğim. O da benim için aynı şeyleri hissediyor.”

sfawefwaefwaef

MURAT BAŞOĞLU KİMDİR?

Murat Başoğlu, 1968 yılında İzmir‘de doğmuştur.

17 yaşından itibaren Mankenlik yaparken, 10 yıl podyumlardan sonra ekranlara transfer olan ve 5 sene televizyonda da yaptığı başarılı işlerle adından söz ettirdi.

Televizyonda ilk iş olarak 1996 yılında Şebnem Dönmez ile “Sabah Şekerleri” proğramını sundu. 1997 yılında Şebnem Dönmez ile “Görevimiz Tehlike” adlı yarışma programını sundu. 2012 yılında “Bir milyon Canlı Para” adlı yarışma proğramını sundu.

2003 yılında televizyonculuğu bırakıp “Biyer Reklam Ajansı”nı kurdu. Daha sonasarım ofisi de kurarak işlerini genişletti. Takkunya, Bobblehead ve Cartoonbox gibi markalar adı altında hediyelik eşya ve hayata keyif veren ürünler tasarlıyor.

1.83 boyunda, 73 kilo, 2008 yılından beri spor yapıyor ve vücut çalışıyor. Fit bir vücuda sahip olmak isteyen Murat Başoğlu, 2012 yılında Men’s Health dergisine üstü çıplak resmi ile kapak oldu.

8 Haziran 2012‘de Star TV’de yayınlanmaya başlayan “Benzemez Kimse Sana” adlı yarışma proğramının 1. Sezonunun sunuculuğunu yaptı.

2013 yılının başında yenisi başlayan ve TV8 ekranlarında gösterilen “Bir Fikrin mi Var?” adlı yarısma programında sunuculuk yapmaktadır.

Murat Başoğlu, 2003 yılında Hande Bermek ile evlendi. Can adında bir oğlu vardır.

2013 yılında juri koltuğunda, Seyfi Dursunoğlu, Erol Evgin Ve Demet Akbağ‘ın olduğu “Benzemez Kimse Sana” adlı yarışma programını Murat Başoğlu sundu.

24 Ocak 2015 Cumartesi akşamı Star tv’de başlayan ve Seyfi Dursunoğlu, Nükhet Duru ve Ümit Erdim ile birlikte jüri üyeliği yaptığı “Benzemez Kimse Sana” programının sunuculuğunu Murat Başoğlu yapmaya başladı.

Filmleri
2010 – Makber (TV Dizisi)
2010 – 2012 – Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi (TV Dizisi)
2007 – Tatlı İntikam (TV Dizisi)
2002 – Zeybek Ateşi (TV Dizisi)
2001 – 90-60-90 (TV Dizisi)
1999 – Nilgün (2) (TV Dizisi)
1999 – Nilgün (Sinema Filmi)
1993 – Bizim Mahalle (TV Dizisi)

Murat Başoğlu skandal görüntüler sonrası ilk kez konuştu! ile ilgili etiketler Murat Başoğlu burcu başoğlu uçan kuş
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.