Kastamonu'daki selin en korkunç görüntüsü! Aracında sele yakalandı, göz göre göre kayboldu

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesindeki sel ve taşkın ilçenin yıkımına sebep olmuştu. Sel felaketi sırasında çekilen bir görüntü afetin dehşetini gözler önüne serdi. Görüntülerde aracındayken sele kapılan bir kişi kurtulmaya çabalarken sularda kayboluyor.

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesindeki sel ve taşkın ilçenin yıkımına sebep olmuştu. Sel felaketi sırasında çekilen bir görüntü afetin dehşetini gözler önüne serdi.

Selin olduğu anda yapılan bir kayıt sırasında, aracından çıkan bir vatandaş sel sularına kapılarak kayboldu. Aracı ile selin ortasında kalan vatandaş, kendini apartmanların olduğu yere atmaya çalışsa da suların içinde kayboldu.

Felaketi kaydetmekte olan kadın, adamı fark ettiği anda, "Adam kaldı içinde, abi kaç, abi bırak arabayı kaç, ay adam kaldı içinde" diye çığlıklar atmaya başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, afet bölgesinde 17 kişinin hayatını kaybettiğini duyurmuştu.

 

 

 

 

Kastamonu'daki selin en korkunç görüntüsü! Aracında sele yakalandı, göz göre göre kayboldu ile ilgili etiketler Kastamonu Bozkurt Sel (Doğa olayı) sele kapıldı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.