Karın kasları ve düzgün fiziğiyle dikkat çeken Çağla Şıkel, formunun sırrını açıkladı

Ünlü sunucu ve manken Çağla Şıkel, yıllara meydan okuyan güzelliği, karın kasları ve fit vücudu ile göz kamaştırmaya devam ediyor. 44 yaşındaki manken ''Aslında fit kalmak zor değil. İsterse herkes fit kalabilir'' diyerek formunun sırrını açıkladı.

Ünlü sunucu ve manken Çağla Şıkel'in düzenli spor ile sahip olduğu fit vücudu ve karın kasları herkesi kendine hayran bırakıyor. Geçtiğimiz günlerde spor salonundan antrenman yaptığı anları paylaşan Şıkel'in 78 kiloluk ağırlıkla çalışması dikkatleri çekmişti.

Karın kasları ve düzgün fiziğiyle dikkat çeken Çağla Şıkel, formunun sırrını açıkladı

''İSTERSE HERKES FİT KALABİLİR''

Milliyet'ten Hüseyin Altun'un haberine göre; son olarak Metin Arolat ile reklam çekiminde bir araya gelen ünlü sunucu, formunun sırrını açıkladı. ''Önemli olan ruhunuzu genç tutabilmek'' diyen Şıkel, şu ifadeleri kullandı.

''Aslında fit kalmak zor değil. İsterse herkes fit kalabilir. Önemli olan ruhunuzu genç tutabilmek. Zihinsel ve duygusal olarak yaşlanıyorsak, bedenimiz de ona uyum sağlamak zorunda kalıyor. Sabaha kadar spor yapabiliriz ve süper kaslı vücudumuz olabilir. Ancak enerjimiz yaşlandıysa, bunun bir formülü yok, ona spor yaptıramıyoruz. Çok büyük değişimler, gelişimler, hayatta sıçrayışlar gerekiyor. Ben kendimi bu anlamda eğitmeyi çok seviyorum. Çocuklarım da benim enerji kaynağım. Evet, iki çocuk annesi olmak zor. İki çok hareketli erkek çocuk annesi olmak gerçekten çok zor ama onların enerjisiyle yorulmuyor, aksine onlardan enerji alıyorum.''

Karın kasları ve düzgün fiziğiyle dikkat çeken Çağla Şıkel, formunun sırrını açıkladı ile ilgili etiketler Çağla Şıkel
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.