Kardeşlerim dizisinin konusu ne? Kardeşlerim oyuncuları kimler? Kardeşlerim nerede çekiliyor? Kardeşlerim hangi kanalda, saat kaçta?

Kardeşlerim dizisi 4. sezonu ile kendini izletmeye devam ediyor. Yeni sezona da damga vuran kardeşlerin sıcak öyküsü, büyük bir merakla takip ediliyor. Ekrandaki başarısını sosyal medyaya da yansıtan Kardeşlerim, televizyon ekranlarında en çok konuşulan dizilerinden biri oldu. Peki, Kardeşlerim dizisinin konusu ne? Kardeşlerim oyuncuları kimler? Kardeşlerim nerede çekiliyor? Kardeşlerim hangi kanalda, saat kaçta? Kardeşlerim senaristi kim? Kardeşlerim hikayesi gerçek mi? Kardeşlerim uyarlama mı?

Birbirlerine sıkı sıkıya bağlı dört kardeşin hayatını ele alan dizi televizyon ekranlarının en çok sevilen yapımlarından biri olarak yayın hayatına devam ediyor. Bu çerçevede Kardeşlerim konusu ve oyuncuları gibi detaylar merak ediliyor. Peki, Kardeşlerim dizisinin konusu ne? Kardeşlerim oyuncuları kimler? Kardeşlerim nerede çekiliyor? Kardeşlerim hangi kanalda, saat kaçta? Kardeşlerim senaristi kim? Kardeşlerim hikayesi gerçek mi? Kardeşlerim uyarlama mı?

Kardeşlerim dizisinin konusu ne? Kardeşlerim oyuncuları kimler? Kardeşlerim nerede çekiliyor? Kardeşlerim hangi kanalda, saat kaçta?

Kardeşlerim heyecanı atv ekranında 4. Sezonu ile devam ediyor. Yeni sezona da damga vuran kardeşlerin sıcak öyküsü, büyük bir merakla takip ediliyor. Ekrandaki başarısını sosyal medyaya da yansıtan Kardeşlerim, dijital medyanın en çok konuşulanlarından olmayı sürdürüyor. Peki, Kardeşlerim dizisinin konusu ne?

Kardeşlerim konusu ne?

Birbirlerine sıkı sıkıya bağlı dört kardeş, yaşanan bir dizi talihsiz olayın ardından hem annelerini hem babalarını kaybederler. Koskoca dünyada artık birbirlerine tutunmak dışında başka yapabilecekleri hiçbir şey, tutabilecekleri hiçbir el kalmamıştır. Ta ki yaşananlara sebep olan Akif Atakul'un sahip olduğu kolejin kapıları ve dolayısıyla hayatları bu çocuklara açılana kadar…

Zenginin ve yoksulun, suçlunun ve mağdurun yollarının kesiştiği bu yeni hayat, herkesi yeni birine dönüştürür.

Kardeşlerim saat kaçta, hangi gün, hangi kanalda?

Kardeşlerim dizisi her Cumartesi 20.00'de yeni bölümleri ile ATV ekranına geliyor. Duygusal sahneleri ve çiftlerinin keyifli anlarıyla izleyenleri ekran başına kilitleyen Kardeşlerim, tüm bölümleri ile atv.com.tr'den izleyebilirsiniz.

Kardeşlerim dizisi oyuncuları kimler?

Kardeşlerim, genç isimler ile tecrübeli oyuncuları bir araya getiriyor. Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu, Simge Selçuk, Nihan Büyükağaç gibi isimler kadroda yer alıyor.

Ayrıca,Kardeşlerim'de Bilal Yiğit Koçak, Su Burcu Yazgı Coşkun, Aylin Akpınar, Cihan Şimşek, Melis Minkari, Lizge Cömert, Recep Usta, Berk Ali Çatal, Nazlı Çetin, Atakan Özkaya, Eylül Lize Kandemir gibi önemlli oyuncularda oynuyor...

Kardeşlerim dizisi nerede çekiliyor?

Kardeşlerim dizisi İstanbul Fatih'te çekiliyor. Dizinin diğer sahneleri de İstanbul'da birçok farklı ilçede de çekiliyor. Anne ve babasını kaybeden 4 kardeşin birbirine tutunarak verdiği hayat mücadelesini anlatan dizide, kardeşlerin ailesiyle yaşadıkları ev İstanbul Balat'ta yer alıyor.

Kardeşlerim dizisinin konusu ne? Kardeşlerim oyuncuları kimler? Kardeşlerim nerede çekiliyor? Kardeşlerim hangi kanalda, saat kaçta? - Resim : 2

Kardeşlerim dizisi uyarlama mı?

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kardeşlerim, uyarlama geleneğinin dışında kalan nadir dizilerden biri oldu. Hiçbir kaynaktan uyarlanmayan Kardeşlerim dizisinin acıklı konusu ise, tamamıyla özgün bir biçimde dizinin senaristi tarafından kaleme alındı.

Kardeşlerim yönetmeni kim?

Dizinin yönetmeni Serkan Birinci'dir.

Kardeşlerim dizisinin senaristi kim?

Kardeşlerim senaristi Gül Abus Semerci'dir.

Kardeşlerim 1. bölüm fragman izle

Kardeşlerim izle!

Kardeşlerim dizisini izlemek için www.atv.com.tr/kardeslerim internet adresinden veya buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Daha fazla dizi haberi için Superhaber'in sosyal medya hesaplarını takip edebilir ve bildirimleri açarak bizlere destek olabilirsiniz. Kardeşlerim dizisi hakkında merak ettiğiniz detayları yorumlarda bizlere aktarabilirsiniz.

Kardeşlerim dizisinin konusu ne? Kardeşlerim oyuncuları kimler? Kardeşlerim nerede çekiliyor? Kardeşlerim hangi kanalda, saat kaçta? ile ilgili etiketler Kardeşlerim
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.