Kardeşlerim dizisinin Akif'i Celil Nalçakan Afgan mültecileri yerin dibine soktu! Olay mülteci paylaşımı!

Kardeşlerim dizisinde Akif karakterini canlandıran oyuncu Celil Nalçakan mültecilerle ilgili yaptığı paylaşımla sosyal medyada olay oldu. Tepkisini dile getiren Nalçakan'a olumlu olumsuz binlerce yorum geldi.

Oyuncu Celil Nalçakan şu sıralar ATV'nin sevilen dizisi Kardeşlerim'de Akif karakterini canlandırıyor. Ülkemize gelen Afgan mültecilerle ilgili yaptığı olay paylaşım sosyal medyada gündem oldu. Başarılı oyuncununun Afgan mülteci yorumuna binlerce yorum geldi.

Celil Nalçakan Afgan Mültecileri Yerin Dibine Soktu!

Son günlerin en çok konuşulan konusu Afgan mülteciler konusu zaman zaman sanat dünyasında da yankı buluyor. Dizi ve sinema oyuncularının sosyal medya hesaplarından yaptıkları mülteci paylaşımları sosyal medyada konuşuluyor.

Poyraz Karayel, Kardeşlerim gibi dizilerde rol alarak şöhret olan oyuncu Celil Nalçakan da konuya sosyal medya hesabında yer verdi. Afgan mültecileri yerin dibine sokan oyuncuya yorum yağdı.

Celil Nalçakan Kimdir? | MaksatBilgi

İşte o paylaşım...

ERKEKLERİN GELMESİ TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Mültecilerin genç erkekler olması dikkat çekerken, pek çok ünlü isim, "Neden sadece erkekler geliyor, kadınlara ve çocuklara öncelik verilmeli" şeklinde sitemlerini paylaşıyor.

Ünlü oyuncu Celil Nalçakan kendini ihbar etti!

"ANNENİ BACINI ZULMÜN ORTASINDA BIRAKIP..."

'Kardeşlerim' dizisinin Akif'i Celil Nalçakan'da bu duruma sosyal medya hesabından sitem ederek, dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Nalçakan, "Anneni, bacını, karını, kızını zulmün göbeğinde bırakıp kaçacaksın, ben de sana üzüleceğim… " paylaşımı binlerce beğeni ve yorum aldı.

Kardeşlerim dizisinin Akif'i Celil Nalçakan Afgan mültecileri yerin dibine soktu! Olay mülteci paylaşımı! ile ilgili etiketler Celil Nalçakan kardeşlerim
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.