Kardeşlerim 69. bölüm full izle! 26 Kasım Kardeşlerim tek parça ATV izle

KARDEŞLERİM 69. BÖLÜM İZLE bu akşam ATV de. Cumartesi akşamları ATV ekranlarında yayınlanan KARDEŞLERİM 69. BÖLÜM FULL İZLE dizi bitiminde kesintisiz olarak Youtube platformunda olacak.

KARDEŞLERİM 69. BÖLÜM İZLE ile 26 Kasım akşamında ATV ekranlarında oalcak.

Cumartesi akşamları yayınlanan ve başrollerinde Celil Nalçakan ie Cüneyt Mete’nin oynadığı Dardaduman son bölümünde; Ömer, hayatıyla ilgili öğrendiği bir gerçeğin daha şokunu yaşarken, sinirden deliye dönen Sarp ise durumu kabullenmek istemez.

Kardeşlerim 69. bölüm full izle! 26 Kasım Kardeşlerim tek parça ATV izle

Berk ve Sarp'ın sürdürmekte kararlı olduğu iddia, farklı bir hal alırken, eli iyice sıkışmış olan Şengül, çevresinden aldığı akılla, kurnaz bir entrikaya girişmek zorunda kalır. Nebahat, Asiye'yi Doruk'tan uzak tutmak için elinden geleni yaparken, Berk ve Aybike cephesinde önemli gelişmeler yaşanır.

Ahmet ve Şevval amaçlarına ulaşmak üzereyken, Yasmin konakta gördüğü manzara karşısında dehşete düşer.

 

Kardeşlerim 69. bölüm full izle! 26 Kasım Kardeşlerim tek parça ATV izle ile ilgili etiketler Kardeşlerim

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Emekli adamı kaçırıp işkence ettiler...

Üsküdar'da 56 yaşındaki emekli M.A. 3 kişi tarafından sokak ortasında dövülerek kaçırıldı, para ve kredi kartları gasp edildi. Dehşet anları saniye saniye kameralara kaydedilirken operasyon sonucu 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. M.A.'nın hastanedeki tedavisi sürüyor.