Kardeşlerim 46. Bölüm Fragmanı | "Katilin Akif olduğunu söyleyeceğim!"

Atv ekranlarının büyük ilgi gören dizisi Kardeşlerim bu akşam yayınlandı. 45. bölümüyle ekranlara gelen Kardeşlerim dizisi, hem oyuncuları hem de konusuyla en sevilen yapımlar arasında yer alıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı son bölümün hemen ardından yayınlandı. Peki Kardeşlerim son bölümde neler oldu? İşte Kardeşlerim 46. bölüm fragmanı...

Kardeşlerim 46. bölüm fragmanı yayınlandı. Cumartesi akşamları ekrana gelen dizinin yeni bölümünde neler olacak? İşte Kardeşlerim yeni bölüm fragmanı...

KARDEŞLERİM 46. BÖLÜM FRAGMANI

Kardeşlerim Son Bölümde Neler oldu?

Eren ailesinin fertleri, sevdikleri birini daha kaybetmenin korkusuyla yüz yüze gelirler. Nebahat Resul'ü engellemek için bir hamle yapar fakat bu hamlenin karşılığı hiç beklenmedik bir şekilde sonuç verir.

Kardeşlerim 46. Bölüm Fragmanı | "Katilin Akif olduğunu söyleyeceğim!"

Ömer, karıştığı belanın yüzünden ailesi tarafından oldukça sert bir tavır görür. Şengül ise karşı karşıya geldiği manzara karşısında şok olur. Ataman Koleji'nde açılacak olan okul radyosu, yeni sürprizleri beraberinde getirir. Eren kardeşler ise, ayakta kalabilmek için yeniden birbirlerine sarılarak mücadele etmek zorunda kalırlar.

Kardeşlerim 46. Bölüm Fragmanı | "Katilin Akif olduğunu söyleyeceğim!" ile ilgili etiketler kardeşlerim fragman
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.