Kardeşlerim 12. bölüm fragmanı izle

Kardeşlerim 12. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 1 Mayıs 2021 Cumartesi akşamı ATV'de yayınlanan 11. son bölüm sonrası dizinin takipçileri Kardeşlerim 12. bölüm fragmanı izlemek için harekete geçti. Su Burcu Yazgı'nın Asiye rolüyle takip edildiği ve 4 kardeşin hayatta kalma mücadelesini anlatan dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kardeşlerim dizisi tüm hızıyla devam ediyor. 4 kardeşin hayatta kalma mücadelesinin anlatıldığı ve çekimleri İstanbul'un Fatih semtinde devam eden Kardeşlerim dizisi 11. son bölümü ile bu akşam ekrana geldi. Dizinin oldukça ilgiyle takip edilmesi reytginlere de yansıdı. Peki Kardeşlerim 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

KARDEŞLERİM 11. BÖLÜM ÖZETİ

"Ben anlamam toptan tüfekten, Ben anlamam taştan yürekten...

"Neyim olursa ol ama hayal kırıklığım olma, orası çok kalabalık, tanıyamam…"

Kadir, Ömer'i hapisten kurtarmak için zor bir karar vermek zorunda kalır. Harika, Asiye'yi okuldan attırmak için sinsi bir plan yapar. Doruk'un ise bu olaya tavrı herkesi şaşkına çevirir. Şengül, Ömer'in Suzan'ın oğlu olduğunu öğrenir ve bu gerçeği kanıtlama derdine düşer. Ömer zengin olursa, hayatları kurtulacak hayaliyle yeni entrikalar peşine düşerken, herkesin hayatını etkileyecek hamleler yapar.

Kardeşlerim 11. bölüm fragmanı izle! ATV Kardeşlerim yeni bölüm fragmanı izle! Kardeşlerim 10. bölüm izle


KARDEŞLERİM 12. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Kardeşlerim 12. bölüm fragmanı izle ile ilgili etiketler ATV kardeşlerim 12. bölüm fragmanı izle

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.