Kanal D Haber'de 11 isimle daha yollar ayrılıyor!

Aydın Doğan'ın, Demirören Grubuna sattığı medya kuruluşlarından Kanal D'de ayrılık rüzgarları esiyor. Kanal D’de Genel Yayın Yönetmeni Süleyman Sarılar ile Kanal D Haber Daire Başkanı ve ana haber sunucusu Ahmet Hakan’ın ayrılığının ardından 11 isimle daha yolların ayrıldığı ortaya çıktı.

Doğan Medya Grubu'nun Demirören Grubu'na devrinin resmi süreci devam ediyor. Grup kuruluşlarından Kanal D'de ise ayrılık rüzgarları esiyor şu günlerde. 

Show TV'den ekibi ile birlikte haberine başına geçen Ramazan Kurnaz'ın göreve başlamasıyla ilk olarak Genel Yayın Yönetmeni Süleyman Sarılar ile Kanal D Haber Daire Başkanı ve ana haber sunucusu Ahmet Hakan ile yollar ayrılmıştı.

Yönetim yeni dönem için tasarrufta bulunmadan önce ‘gitmek isteyen varsa bildirsin’ çağrısında bulundu. Bu çağrıya 11 isim uyarak listeye adını yazdırdı.

O isimler şöyle;
Haber yönetmenleri; İshak Çiftçi ve Nuran Öner,
22 yıllık haber müdürü; Ali Ekber Aydın,
Yılların savaş muhabirİ ve editör; Cem Tekel
Editörler; Gülay Şubatlı ve Ahu Uzel,
Muhabirler; Ziver Sargınalp, Berat Çamyar, Orkun Ün, Ertan Büyükahıska ve Özay Erad.

Bu 11 isim pazartesi gününe kadar idari izinli sayılacak. İzin dönüşünde ise 11 isimle vedalaşılacak.

BUKET AYDIN MAYIS AYININ ORTASINDAN İTİBAREN HABERLERİ SUNACAK

Kurnaz yönetimindeki Kanal D Ana Haber'i ise mayıs ayının ortasından itibaren Buket Aydın sunacak.

Kanal D Ana Haber'deki siyaset haberlerinin azaltılarak yaşam haberlerine ağırlık verileceği iddia ediliyor.

YENİ YÖNETMEN AYŞEN TANIRCAN

Bu arada birçok televizyon kanalında yönetmen ve editör olarak görev yapan Sinem Gündem de Kanal D Haberin kadrosuna editör olarak katıldı. 

Kanal D Ana Haber'in yeni yönetmeni ise daha önce Habertürk TV ve ATV Ana Haber'de görev yapan tecrübeli yönetmen Ayşen Tanırcan oldu.

Kanal D Haber'de 11 isimle daha yollar ayrılıyor! ile ilgili etiketler Ahmet Hakan Buket Aydın kanal d haber ramazan kurnaz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.