Kalp Yarasında Herkes Ferit’in Kararını Konuşuyor! Bu Karar Sizce Doğru mu? Kimine Göre Yanlış Kimine Göre Doğru

Yayın hayatına geçtiğimiz haftalarda başlayan Süreç Film imzalı Kalp Yarası dizisinin başrollerinde Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran ve Toprakcan Adıgüzel yer alıyor.

Yayın hayatına geçtiğimiz haftalarda başlayan Süreç Film imzalı Kalp Yarası dizisinin başrollerinde Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran ve Toprakcan Adıgüzel yer alıyor.

Kalp Yarasında Herkes Ferit’in Kararını Konuşuyor! Bu Karar Sizce Doğru mu? Kimine Göre Yanlış Kimine Göre Doğru

Ayrıca, Şenay Gürler, Mahir Günşiray, Nail Kırmızıgül ve Melih Çardak'ın rol aldığı dizi hem hikayesi hem oyuncu kadrosuyla yayınlandığı günden itibaren ilgi odağı oldu.

Hem aldığı reytinglerle hem de sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yer alan dizi kış sezonunda izleyicilerin görmeye devam etmek istediği diziler arasında yerini aldı. Dizi ilk bölümünden itibaren sahneleriyle sosyal medyayı salladı.

Kalp Yarasında Herkes Ferit’in Kararını Konuşuyor! Bu Karar Sizce Doğru mu? Kimine Göre Yanlış Kimine Göre Doğru - Resim : 2

Kalp Yarası Konusu

 

28 Haziran 2021 tarihinde yayın hayatına başlayan dizinin yönetmen koltuğunda Yıldız Hülya Bilban oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Sema Ali Erol, Mahir Erol ve Özgül Türküler Akad'ın kaleme alıyor.

Aşk dram türündeki dizide Antakya'da önemli bir ailenin oğlu olan Ferit'in yine Antakya'nin önemli ailelerinden birinin kızı olan Hande’yle ilişkisi anlatılıyor.

Kalp Yarasında Herkes Ferit’in Kararını Konuşuyor! Bu Karar Sizce Doğru mu? Kimine Göre Yanlış Kimine Göre Doğru - Resim : 3

Ferit, düğünlerine üç gün kala aldatıldığını öğrenmesi üzerine İstanbul’a gidip orda tesadüfen bir kazayla tanıştığı Ayşe isimli birine sahte evlilik teklif ediyor. Bu adım hem kendisini hem de Ayşe 'yi sonunda birbirlerinde gerçek aşkı bulacakları bir maceraya sürüklüyor. Ayşe ve Ferit anlaşmalı evlilik ile başlayan ve gerçek aşkı bulacakları bu macerada ikili herkese karşı savaşacaktır. İkili sonralarında birbirlerinin en büyük destekçileri olacaklardır.

Kalp Yarası'nda Ferit'in Kararı Ne Olacak?

 

Geçtiğimiz pazartesi günü ikinci bölümüyle ekrana gelen dizi yine nefesleri kesti. Bölüm  sonunda Hande'nin Yaman'ı vurmak isterken yanlışlıkla Ayşe'yi vurması tüm herkesi şaşkına uğrattı.

Kalp Yarasında Herkes Ferit’in Kararını Konuşuyor! Bu Karar Sizce Doğru mu? Kimine Göre Yanlış Kimine Göre Doğru - Resim : 4

Yaşanan bu olaydan sonra derinden sarsılan Ferit önemli bir karar verecek. Herkesin hayatını etkileyecek bu karar bakalım Ayşe ve Ferit'i nasıl etkileyecek.

Kalp Yarasında Herkes Ferit’in Kararını Konuşuyor! Bu Karar Sizce Doğru mu? Kimine Göre Yanlış Kimine Göre Doğru ile ilgili etiketler ferit
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.